Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een ruime woning met een royale leefruimte, maar liefst 5 slaapkamers alsmede een inpandige garage? Dan is deze geschakelde woning absoluut een bezichtiging waard. Deze ideale gezinswoning is gelegen aan een rustige straat in de gewilde woonwijk “Heivelden” met winkelcentrum, scholen en sportvoorzieningen op steenworp afstand. Ook het openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar. Verder zijn de uitvalswegen A2, A50, A58 en A67 slechts enkele minuten van de woning verwijderd.

Begane grond Overdekte entree aan de voorzijde van de woning. Binnenkomst in de hal welke is voorzien van een tegelvloer, een fijne inbouwkast met schuifdeuren, de meterkast en nog een inbouwkast. Vanuit de hal zijn het toilet, de garage en de woonkamer te bereiken. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De woonkamer is voorzien van een fraaie visgraat parketvloer alsmede en sfeervolle open haard. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Aan de achterzijde van de woning is de royale woonkeuken gesitueerd. Deze ruimte is voorzien van een grote schuifpui die voor veel natuurlijke daglichttoetreding zorgt. De praktische keuken met eetbar biedt voldoende opbergruimte, heeft een werkblad, spoelbak en diverse apparatuur, te weten: een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven/magnetron, koelkast alsmede een Quooker. Via een loopdeur is de achtertuin te bereiken.

Eerste verdieping De overloop biedt toegang tot 4 ruime slaapkamers, een separaat toilet alsmede de badkamer. Slaapkamer I is ca. 25 m² en ligt aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer II is gelegen aan de voorzijde en heeft een afmeting van ca. 20 m². Slaapkamer III ligt tevens aan de achterzijde en is ca. 18 m². Slaapkamer V is ca. 8 m² en is aan de voorzijde gesitueerd. Zowel de slaapkamers als de overloop zijn voorzien van vloerbedekking. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De complete en volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche met glazendeur, designradiator en twee wastafels.

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Voorzolder met aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur, opstelling C.V.-ketel (Vaillant, 2021), wastafel en veel bergruimte achter de knieschotten onder de kaphelling. Ook is de unit ten behoeve van de mechanische ventilatie hier opgesteld. Via de overloop is de vijfde slaapkamer bereikbaar. Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en kast-/opbergruimte achter schuifdeuren. Het raam is voorzien van een rolluik.

Tuin Voortuin met diverse beplantingen, buitenkraan en oprit. De achtertuin is gelegen op het noordwesten, is onderhoudsvriendelijk en is een heerlijke plek om te ontspannen. De achtertuin is grotendeels betegeld en voorzien van diverse plantenborders, een buitenkraan, een terras met zonneluifel alsmede een houten tuinhuis. Ook is er een vrije achterom aanwezig.

Garage Inpandig te bereiken garage. De garage is voorzien van elektra, een uitstortgootsteen alsmede een elektrisch bedienbare garagedeur.

Bijzonderheden - Ruime eengezinswoning met oprit en inpandige garage; - maar liefst 5 slaapkamers; - de woning is aangesloten op het glasvezelnetwerk; - het buitenschilderwerk dateert van 2018; - energielabel B; - alarminstallatie aanwezig; - achtertuin op noordwest; - deze ideale gezinswoning is gelegen aan een rustige straat in de gewilde woonwijk “Heivelden” met winkelcentrum, scholen en sportvoorzieningen op steenworp afstand. Ook het openbaar vervoer is makkelijk bereikbaar. Verder zijn de uitvalswegen A2, A50, A58 en A67 slechts enkele minuten van de woning verwijderd.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 662

Overige

Perceel oppervlakte 244

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 184
Inhoud woonhuis 662

Overige

Perceel oppervlakte 244

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems