Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN STRIJP: EEN OASE VAN RUST VOOR JONGE GEZINNEN, RUSTZOEKERS EN STARTERS

Stel je voor: een thuis waar comfort, duurzaamheid en ruimte samenkomen. Een plek waar jonge gezinnen hun kinderen zorgeloos zien opgroeien, waar rustzoekers hun hart ophalen en waar starters op de woningmarkt hun droom verwezenlijken. Dit is geen droomscenario, maar de realiteit van deze prachtige tussenwoning in het geliefde Strijp. Met een energielabel A, zonnepanelen en airconditioning ben je klaar voor de toekomst. De uitgebouwde begane grond met luxe keuken, de ruime slaapkamers en de zonnige tuin maken dit huis tot een parel in de stad.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Energielabel A & Duurzaam Wonen: Met 11 zonnepanelen en airconditioning ben je niet alleen milieubewust, maar ook voorbereid op alle seizoenen.
- Ruimte in Overvloed: Een royaal woonoppervlak van ca. 109 m2, met een slimme indeling die zorgt voor een zee aan ruimte. Hoewel de tweede verdieping officieel net iets te laag is om als woonruimte bestempeld te worden, biedt het met 21m2 overige inpandige ruimte een zee aan mogelijkheden. Ondanks dat de zolder een volwaardige verdieping is, mag deze ruimte volgens de NEN 2580 norm niet bij het woonoppervlakte gerekend worden i.v.m. hoogte (deze is 1.99 m en zou 2.00 m moeten zijn). De woonoppervlakte is dus officieel 88 m2 met 21 m2 aan overige inpandige meters.
- Luxe en Comfort: Een uitgebouwde begane grond met een fonkelnieuwe, luxe keuken die elke hobbykok doet watertanden.
- Slaap & Ontspan: Drie sfeervolle slaapkamers en een keurige badkamer op de eerste verdieping, plus een veelzijdige tweede verdieping met twee dakkapellen.
- Garage/berging: Een royale garage/berging biedt eindeloze mogelijkheden voor de ZZP'er, de doe-het-zelver of als speelparadijs voor de kids.
- Locatie, Locatie, Locatie: Gelegen in een gewilde wijk, met alle voorzieningen binnen handbereik en het bruisende centrum van Eindhoven op fietsafstand.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVENIS IS

Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur is. De zonnestralen dansen vrolijk door de ruime woonkamer, terwijl de geur van versgebakken brood uit de luxe keuken je tegemoetkomt. De uitgebouwde begane grond biedt alle ruimte voor een gezellige spelletjesavond of een intiem diner met vrienden. 

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, elk een blank canvas wachtend op jouw persoonlijke touch. De badkamer, met zijn strakke afwerking, nodigt uit tot een verfrissende start van de dag of een ontspannen moment voor jezelf. 

De tweede verdieping verrast met twee dakkapellen die zorgen voor een zee aan licht en ruimte. Een ideale plek voor een home office, een extra slaapkamer of een chill-out zone voor de tieners.

De tuin, gelegen op het zuidwesten, is jouw privé toevluchtsoord. Hier geniet je van de warme zonnestralen, terwijl de kinderen veilig spelen. En met de royale garage/berging heb je altijd ruimte voor je fietsen, gereedschap of hobbyprojecten.

DE PERFECTE LOCATIE VOOR EEN DYNAMISCH LEVEN

Gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Strijp, is dit huis de ideale uitvalsbasis voor een dynamisch gezinsleven. Scholen, kinderopvang en het Philips van Lenneppark liggen op een steenworp afstand. Voor de werkende professional zijn ASML en de High Tech Campus snel bereikbaar, terwijl sportliefhebbers hun hart ophalen bij de nabijgelegen sportaccommodaties. En met de uitvalswegen en supermarkt om de hoek, is alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Voel de warmte van de zon in de tuin, proef de sfeer van de luxe keuken, hoor het gelach van kinderen in de veilige buurt, zie de ruimte en het licht in elke kamer, en ruik de frisse lucht van een huis dat klaar is voor jouw toekomst. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek onze website, plan direct een bezichtiging en zet de stap naar jouw nieuwe thuis. Waar wacht je nog op? Jouw sleutel tot geluk ligt hier voor het oprapen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 385

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij