Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

HELAAS KUNNEN WE VOOR DEZE WONING GEEN BEZICHTIGINGEN MEER PLANNEN.

Nieuw bij ERA Focus makelaars! Op zoek naar een karakteristiek appartement op een centrale locatie in Eindhoven? Lees dan snel verder!

Het appartement is gelegen in het stadsdeel 'Stratum', boven het gezellige en levendige winkelcentrum 'Boulevard Zuid'. Met de bushalte voor de deur, het gezellige centrum van Eindhoven op 10 minuten fietsafstand en de uitvalswegen binnen handbereik, is de locatie met recht zeer centraal te noemen.

Aan ruimte geen gebrek! Naast een zeer royale living beschikt het appartement over een aparte keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een berging en niet te vergeten het zeer zonnige balkon aan de achterzijde!

Algemeen Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Gebouwd in de jaren '50 en door de jaren heen gemoderniseerd. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbele beglazing. Het plafond van het appartement is na-geïsoleerd door isolatie aan te brengen op de bovenzijde. De warmtevoorziening is geregeld met een CV-ketel van het merk Remeha welke recent is vernieuwd (2022). De aanwezige VVE is actief en gezond.

Indeling: Begane grond: Centrale entree met bellentableau, brievenbussen en intercominstallatie. Via de centrale entree zijn het trappenhuis, de eigen berging en de eigen meterkast met gas- en watermeter te bereiken.

Appartement: Het appartement is gelegen op de derde verdieping en bereikbaar per trap.

Entree De hal biedt toegang tot de woonkamer, keuken, slaapkamers en het toilet. In de hal zijn de wanden en het plafond afgewerkt met stucwerk, de vloer is voorzien van laminaat.

Woonkamer De ruime woonkamer (ca 35m²) bestaat uit een zit- en eetgedeelte. Het eetgedeelte biedt plek aan een royale eettafel. Het zitgedeelte is zeer ruim van opzet en kan hierdoor op diverse manieren worden ingedeeld. De grote ramen aan de voorzijde zorgen voor veel daglicht. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer. De bio-ethanol haard zorgt voor extra sfeer.

Keuken De nette keukeninrichting bestaat uit een wandopstelling met onder- en bovenkasten. Qua inbouwapparatuur zijn een gaskookplaat met afzuigkap en spoelbak met mengkraan aanwezig. Aan de overzijde, tegen de andere wand hebben de huidige bewoners een extra werkblad gecreëerd waaronder ruimte is voor (vaat)wasapparatuur en een combi-magnetron. Aan deze zijde kan tevens koel-/vriescombinatie worden geplaatst en hier is de CV-ketel opgesteld (Remeha 2022). Door de kastombouw hangt deze uit het zicht. De keuken is zeer praktisch ingericht en biedt voldoende berg- en werkruimte. De originele terrazzovloer is niet alleen praktisch in het gebruik maar zorgt ook voor een authentieke uitstraling. Vanuit de keuken is het balkon bereikbaar.

Toilet Bereikbaar vanuit de hal. De ruimte beschikt over en toilet en fonteintje.

Slaapkamers en badkamer Beide slaapkamers en de badkamer zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Slaapkamer I + badkamer: de grootste slaapkamer heeft een oppervlakte van ca 14m². De kamer is voorzien van een schuifpui, welke zorgt voor veel daglicht en toegang tot het zonnige balkon. Op de kamer bevinden zich een tweetal inbouwkasten. Aangrenzend aan de slaapkamer bevindt zich de (half open) badkamer. De moderne badkamer beschikt over een ligbad met douchegelegenheid en wastafelmeubel met spiegelkast. De wanden zijn volledig betegeld in neutrale kleurstelling.

Slaapkamer II: eveneens aan de achterzijde gelegen. Deze is ruim 9m² groot. In deze kamer bevindt zich tevens de elektrische installatie (stoppenkast + meter).

De slaapkamers zijn beide voorzien van een laminaatvloer.

Balkon Het ruime balkon (15m²) is gelegen op het Zuidwesten, dus hier kan volop genoten worden van de middag- en avondzon. Vanuit het balkon is de extra bergkast bereikbaar.

Berging De berging bevindt zich op de begane grond van het complex. Deze is voorzien van elektra en is ca 7m² groot.

Bijzonderheden - karakteristiek appartement in stadsdeel 'Stratum'; - gelegen boven het gezellige winkelcentrum Boulevard Zuid; - 2 slaapkamers; - berging op de begane grond; - VVE bijdrage € 170,31 per maand; - CV-ketel vernieuwd in 2022; - zeer zonnig balkon op het Zuidwesten; - Kortom deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 264

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1950
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1950
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 264

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA