Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woondromen zouden zomaar eens werkelijkheid kunnen worden!

Deze heerlijke vrijstaande woning, gelegen op een perceel van maar liefst 568 m², beschikt over een ruime oprit, garage (ca. 21 m²) en 12 zonnepanelen. Met maar liefst 6 slaapkamers is er ruimte voor de huidige en toekomstige gezinsplannen. De woning is gelegen op een gunstige locatie met veel privacy en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Jullie willen nog maar 1 keer verhuizen en dus dient het huis tevens geschikt te zijn voor levensloopbestendig (gelijkvloers)wonen, check!

HIGHLIGHTS:
• Jullie zijn waarschijnlijk bourgondisch ingesteld en ook dat past eigenlijk goed bij deze woning. Door de speelse indeling zijn er diverse locaties voor een hapje en een drankje op ieder moment van de dag.
• Motorliefhebbers, verzamelaars of hobbyisten opgelet! Wij bieden een ruime garage van ca. 18 m² en riante schuur van ca. 21 m² die een tal van mogelijkheden bieden voor al jullie wensen! Tevens is een carport met zij-ingang aanwezig waar jullie de auto c.q. aanhanger onder kunnen parkeren.
• De serre is een oase van natuurlijk licht, waar jullie het hele jaar door kunnen genieten van het gevoel van buiten zitten, ongeacht het seizoen.
• Deze woning biedt een overvloed aan ruimte met maar liefst 6 slaapkamers, wat perfect is voor een groot gezin of het creëren van hobby- c.q. werkruimtes.
• In de toekomst plannen voor levensloopbestendig (gelijkvloers) wonen? Dat zou hier natuurlijk ook uitstekend kunnen. Of zien jullie juist dat kantoor aan huis dan kunnen wij ons dat ook goed voorstellen.
• Vergeet een zonnige vakantie in het buitenland! In deze prachtige tuin op het zuiden kunnen jullie met het gezin, de familie en vrienden heerlijk genieten van de zon, onder het genot van een hapje en een drankje.
• Jullie hebben affiniteit met duurzaamheid. Check! De woning is voorzien van (12) zonnepanelen.
• Aan ruimte geen gebrek! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 170 m², overige inpandige ruimte ca. 30 m², gebouw gebonden buitenruimte ca. 25 m², externe bergruimte van ca. 21 m² en een inhoud van 740 m³.

Bijzonderheden:
- Zie o.a. de door verkoper ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! Op korte afstand bevindt zich het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

Steenbergen is namelijk een gezellig stadje en is rijk aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Steenbergen heeft een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.

INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan bij deze vrijstaande woning, parkeren de auto (of camper) op de oprit en lopen naar binnen. Bij binnenkomst zijn jullie direct onder de indruk van de riante entree. De entree is afgewerkt met een natuurstenen vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schoten plafond. De entree biedt toegang tot het betegelde toilet met fonteintje, slaapkamer, woonkamer, keuken en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De riante woonkamer past bij jullie bourgondische levensstijl door de knus ingedeelde ruimtes kunnen jullie op verschillende locaties een spelletjesavond organiseren, genieten van een goed boek of op de bank ploffen voor een Netflix avond. De woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, deels spachtelputz en deels houten schrootjes wanden en een spuitwerkplafond met sierbalken. De woonkamer beschikt over een houthaard, die zorgt voor de juiste romantische sfeer, en biedt toegang tot de serre.

Altijd al gedroomd van een vakantiegevoel in eigen huis? Kom met ons in de heerlijke serre staan en geniet van het uitzicht op jullie parkachtige tuin door de riante raampartijen die het buitengevoel naar binnen halen. o De kunststof serre is voorzien van een dakscreen zonwering (deels elektrisch met afstandsbediening/deels maatwerk) en raamscreens rondom. Ook is er een brede schuifpui met kantelstand.

In de woonkeuken kunnen jullie leuke nieuwe recepten uitproberen terwijl jullie bijkletsen met vrienden en familie. De woonkeuken is in 2020 gerenoveerd en is afgewerkt met een betegelde vloer, deels laminaat wanden en een spuitwerkplafond met sierbalken. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van een graniet keukenblad, onder- en bovenkastjes, inductie kookplaat (SMEG, 2020), koelkast, vaatwasser, stoomoven, afzuigkap en oven (Etna, 2024). De woonkeuken biedt toegang tot de badkamer en de tuin.

Ervaar het gemak van gelijkvloers wonen of een kantoor aan huis! De woning is voorzien van een slaapkamer én badkamer op de begane grond.

Slaapkamer 1 (c.q. kantoor) is afgewerkt met een betegelde vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een kunststof delen plafond. De badkamer is voorzien van een ligbad, twee wastafels, radiator, mechanische ventilatie en de aansluiting voor wasmachine en droger.

De hotspot voor jullie gezin, familie en vrienden, is deze prachtige tuin rondom! Jullie hebben niet alleen groene vingers, maar ook een groen hart. Onder het genot van een hapje en drankje zijn jullie hier vaak te vinden of gewoon met de tuinhandschoenen aan. De achtertuin is voorzien van een berging, terras, sierbestrating, kunstgazon, houthok, voor- en zijuitgang, vijver en overkapping/carport. De berging is opgebouwd uit houten delen en beschikt over elektra en water.

De woning beschikt over een riante aangebouwde garage met muur- en dakisolatie. Hebben jullie affiniteit met motoren en auto's? Of misschien is er een andere leuke (uit de hand gelopen) hobby waarvoor jullie de garage gaan gebruiken. De garage is voorzien van elektra, water, verwarming, CV-Ketel (Remeha, 2023)

1e VERDIEPING (betonnen vloer)
Middels de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en een zachtboard plafond. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers, badkamer, dakterras, ruime bergzolder en de tweede verdieping middels een vaste trapopgang.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en een zachtboard plafond. De slaapkamer is voorzien van kunststof kozijnen (incl. horren) en twee inbouwkasten en een elektrisch rolluik (met afstandsbediening).

Slaapkamer 3 is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en een zachtboard plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast, kunststof kozijnen (incl. horren) en een elektrisch rolluik (met afstandsbediening).

Slaapkamer 4 is afgewerkt met een kurk vloer, behangen wanden en een zachtboard plafond. De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast en hardhouten kozijnen (incl. horren).

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een kunststof delen plafond. De badkamer is voorzien van een douche, 2e toilet, design radiator en mechanische ventilatie.

2e VERDIEPING (houten vloer)
Middels de vaste trap op de eerste verdieping bereiken jullie de vijfde slaapkamer op de tweede verdieping.

Slaapkamer 5 is afgewerkt met een laminaat vloer, behangen wanden en een houten delen plafond. De slaapkamer is voorzien van een hardhouten kozijn (incl. hor), 2 inbouw opbergkasten en 1 klein bergzoldertje. De slaapkamer biedt toegang tot de zesde slaapkamer.

Slaapkamer 6 is afgewerkt met een laminaat vloer, gesauste wanden en een houten schroten plafond. De slaapkamer is voorzien van een hardhouten kozijn (incl. hor) en een dakkapel met kunststof kozijn (incl. hor).

_______________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 740
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 433
Garage opp 18
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 568
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 170
Inhoud woonhuis 740
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 433
Garage opp 18
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 568
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2023
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?