Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze mooie vrijstaande woning bevindt zich in de kindvriendelijke wijk Steenbergen-Zuid aan een weids opgezette straat en met een park om de hoek. De woning is uitgerust met een garage en een ruime oprit, waardoor je altijd voldoende parkeergelegenheid hebt. Op steenworp afstand vind je basisschool Gummarus, Sportpark Steenbergen en de Jumbo-supermarkt, terwijl het centrum van Steenbergen slechts een korte fietstocht verwijderd is. Steenbergen heeft een ruim aanbod aan winkels, scholen, restaurants en uitstekende sportfaciliteiten. Bovendien garandeert de nabijheid van de A4 een vlotte verbinding met omliggende gebieden.

Begane grond: Een royale hal verwelkomt u en biedt toegang tot het toilet, de woonkamer en de keuken. Een vaste trap in de hal leidt naar de eerste verdieping.

De woonkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een sfeervolle houtkachel en biedt een prachtig uitzicht op de voortuin en het groen eromheen. Aan de achterzijde bevindt zich de eetkamer, met een mooi zicht op de achtertuin. Openslaande deuren vanuit de eetkamer leiden naar de achtertuin. De ruime woonkeuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is uitgerust met een keuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken, waar u een wasmachine en droger kunt plaatsen. De bijkeuken biedt ook toegang tot de achtertuin en de garage.

Eerste verdieping: De overloop leidt naar drie slaapkamers, een vaste kast en de badkamer. De badkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen en uitgerust met een inloopdouche, toilet en wastafel. Via een vaste trap op de overloop bereikt u de tweede verdieping.

Slaapkamer 1: Deze ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is afgewerkt met tapijtvloer en gestuukte muren.

Slaapkamer 2: Ook deze slaapkamer is ruim opgezet en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer is voorzien van een tapijtvloer en deels gestuukte en deels behangen muren en beschikt over een ruime inbouwkast.

Slaapkamer 3: De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en afgewerkt met een tapijtvloer en de muren zijn gestuukt.

Tweede verdieping: Op de tweede verdieping bevindt zich een ruime overloop met veel bergruimte. Met enkele aanpassingen kan hier gemakkelijk een extra slaapkamer gerealiseerd worden. Vanaf deze overloop heeft u toegang tot de vierde slaapkamer.

Tuin: De zonnige tuin gelegen rondom de woning biedt volop privacy. Achterin de tuin bevindt zich een berging voor het opbergen van tuingereedschap.

Kort samengevat: - Een heerlijk ruime woning met volop ruimte in en rondom de woning. - Gelegen in een kindvriendelijke wijk met een weids opgezette straat en een park in de buurt. - Er is een garage en een ruime oprit beschikbaar, waardoor er voldoende parkeergelegenheid is. - Dichtbij voorzieningen zoals basisschool Gummarus, Sportpark Steenbergen en Jumbo-supermarkt. - De woning heeft 4 slaapkamers en veel bergruimte. - Op de tweede verdieping is er een ruime overloop met de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren. - De woning is aan de achterzijde uitgebouwd met een ruime woonkeuken en bijkeuken. - De woning is voorzien van een ruime garage van circa 25 m2. - De garage naast de woning is inpandig te bereiken. - Rondom de woning is een heerlijke ruime tuin gelegen die volop privacy te bieden heeft. - In de NVM-koopovereenkomst zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen ter grootte van 10 % van de koopsom. - Oplevering in onderling overleg.

Mis deze kans niet om eigenaar te worden van deze mooie vrijstaande woning. Wacht niet te lang en plan vandaag nog een bezichtiging om deze woning zelf te ervaren. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 631

Overige

Perceel oppervlakte 457

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 631

Overige

Perceel oppervlakte 457

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel