Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Op zoek naar een thuis waar ruimte, comfort en modern wonen samenkomen? Dan is deze twee-onder-één-kapwoning aan Leeuwetand 10 in Monnickendam op een geliefde locatie precies wat je zoekt!

Deze moderne woning is niet zomaar een twee-onder-één-kapwoning; het is een verbouwd en vergroot pareltje met een indrukwekkende 181 m2 aan woonoppervlakte en maar liefst 5 royale slaapkamers. Met een diepe achtertuin op het zuidwesten en een royale voortuin op 384 m2 eigen grond, heb je alle ruimte om te genieten. De handige carport en kleine houten bergkast maken het plaatje compleet.

Ben jij klaar om de sleutels van dit droomhuis in handen te nemen? Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze prachtige twee-onder-één-kapwoning!

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst via de zij-uitbouw word je verwelkomd in een ruime hal met plavuizenvloer en garderobekast. De U-vormige woonkamer straalt warmte uit met een fraaie parketvloer en een gezellige open haard. De aangrenzende woon-/eetkeuken met dubbele deur zorgt voor een open en lichte sfeer. De keuken zelf is voorzien van een royaal aantal kasten/laden, veel werkruimte, diverse inbouwapparatuur en een natuurstenen aanrechtblad. De plavuizenvloer met vloerverwarming strekt zich uit naar de hal en keuken. Via openslaande tuindeuren stap je zo de achtertuin in.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je een overloop, een slaapkamer aan de voorzijde met een rechte gevel, een betegelde badkamer met wastafel, toilet, ligbad en douche-cabine, een ruime slaapkamer aan de achterzijde, en een slaapkamer aan de voorzijde gesitueerd in de aanbouw. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een voorportaal met bureau/kastruimte en een vlizotrap naar een bovengelegen hobby-/logeerruimte met Velux dakraam en kopgevelraam. De vaste trap leidt naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vind je een overloop/voorzolder met wasmachine-/droger aansluiting, c.v. opstelling, en aansluiting voor een extra wastafel. Hierboven bevindt zich een bergplateau en een zeer royale 5e slaapkamer met Velux dakraam en dakkapel aan de achterzijde, met een fantastisch uitzicht.

Achtertuin
De tuin van deze woning vormt een aantrekkelijk buitenverblijf dat naadloos aansluit op het comfortabele interieur. Gelegen op het zuidwesten, geniet de tuin van overvloedig zonlicht gedurende de dag, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen of gezellig samen te zijn. De diepe en brede afmetingen van de achtertuin bieden veel privacy en ruimte voor diverse buitenactiviteiten.

Omgeving
Deze royale en moderne eengezinswoning ligt in een kindvriendelijke en rustige woonwijk met veel groen, op fietsafstand van winkelcentrum `t Spil, waar je terecht kan voor al jouw dagelijkse boodschappen. Andere faciliteiten, zoals een bibliotheek, sportvoorzieningen, zorgverleners en scholen tref je ook in de directe omgeving aan. Recreatiegebied het Hemmeland ligt op steenworpafstand. Met de bus ben je in slechts ca. 20 minuten op Amsterdam CS. Binnen een paar minuten fiets jenaar het gezellige oude centrum van Monnickendam, waar je vele winkels, leuke terrasjes en goede restaurants treft.

Bijzonderheden:
- Zéér royale kavel, 384 m2 eigen grond;
- Diepe tuin op zuid-westen;
- Carport;
- Geheel verbouwd en vergroot;
- Maar liefst 181 m2 woonoppervlakte;
- 5 royale slaapkamers;
- Heerlijke leefkeuken;
- Lichte en ruime woonkamer;
- Energielabel C, geldig t/m 18-11-2026.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 633

Overige

Perceel oppervlakte 384
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 181
Inhoud woonhuis 633

Overige

Perceel oppervlakte 384
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Monnickendam