Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In verband met de grote belangstelling zijn alle bezichtigingsblokken helaas vol gepland!!

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.


Let op: Deze woning wordt aangeboden met een bieden vanaf prijs!

Op zoek naar een perfect onderhouden woning waar je zo kunt intrekken? Welkom bij Groene Steen 42, gelegen in een kindvriendelijke buurt in het mooie Hoorn! 

Deze tot in de puntjes verzorgde tussenwoning is ook nog eens energiezuinig en voorzien van energielabel A+. Recent is er van alles aangepakt, waardoor de woning volledig instapklaar is! Zo is de woning grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met triple glas en liggen er 6 zonnepanelen op het vernieuwde dak. Met een lichte woonkamer, luxe open keuken met bijkeuken, 3 slaapkamers, een moderne badkamer en een onderhoudsvriendelijke tuin heb je hier alles wat je je maar kunt wensen. 

Zie jij jezelf hier al wonen? Plan een bezichtiging in en laat je rondleiden door onze makelaar! 

Indeling
Begane grond
We beginnen de rondleiding op de begane grond. Vanuit de hal, met de meterkast en het toilet, loop je zo de woonkamer in. Je oog valt meteen op de mooie afwerking: de keurige laminaatvloer en de gespoten wanden stralen één en al rust uit. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en een prettige sfeer. 

De moderne open keuken is echt een plaatje! Luxe uitgevoerd en voorzien van een close-in boiler, vaatwasser, afzuigkap en 5 pits inductiefornuis met maar liefst drie ovens, te weten; een pizza oven, grill oven en heteluchtoven.
In de bijkeuken heb je ruimte voor de wasmachine/wasdroger en hier vind je tevens de toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Tijd om naar de eerste verdieping te gaan. Via de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Ook hier is alles afgewerkt met laminaat en zijn de wanden weer strak en fris gespoten. In een vaste kast op de overloop bevindt zich de in 2023 vernieuwde heteluchtverwarming.

De moderne badkamer, eveneens vernieuwd in 2023, laat niets te wensen over. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, tweede toilet en een kast met de vernieuwde in 2023 cv-ketel/geiser. 

Tuin
De achtertuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken en ligt op het noorden. De tuin is keurig aangelegd met bestrating, een buitenkraan en diverse borders. Achterin de tuin staat een houten berging, voorzien van elektra. Een ideale ruimte voor je fiets of het opbergen van je tuinspullen. Ook is er een achterom aanwezig. 

Omgeving
Deze fijne gezinswoning is ideaal gelegen in de rustige en kindvriendelijke wijk Kersenboogerd. Alle voorzieningen zijn in de buurt, zoals supermarkten, winkels, horecavoorzieningen, parken, scholen, speeltuinen en treinstation. 

Bijzonderheden:
- Energielabel A+;
- Uitstekend onderhouden;
- Aan de voorzijde is reeds beneden bij de keuken een nieuw kunststof kozijn geplaatst;
- In 2022 en 2023 zeer veel vernieuwd: dakbedekking met isolatie, heteluchtverwarming, cv-ketel, keuken, badkamer, (grotendeels kunststof), kozijnen met HR++ en triple glas, rolluiken en zonnepanelen. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 285

Overige

Perceel oppervlakte 131

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1996
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1996
Woon oppervlakte 85
Inhoud woonhuis 285

Overige

Perceel oppervlakte 131

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn