Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM IN HET HART VAN DE GORS – EEN THUIS WAAR ELK GEZIN BLOEIT
Droom je van een plek waar je kinderen vrij kunnen spelen en waar je zelf tot rust komt na een drukke dag? Ontdek dit charmante gezinshuis in de groene wijk De Gors. Met een uitgebouwde woonkamer, vier slaapkamers en een moderne keuken uit 2017 biedt dit huis comfort en stijl. De luxe van vloerverwarming in de badkamer en op de begane grond, gecombineerd met de gezelligheid van een houtkachel, maakt dit huis tot een warm nest. De zonnige tuin op het zuidoosten met openslaande deuren en een praktische berging maakt het plaatje compleet.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
Ruimte voor Groei: Een echt gezinshuis met vier slaapkamers en een dakkapel op zolder.
Licht en Leven: Uitgebouwde woonkamer met sfeervolle houtkachel en openslaande tuindeuren.
Culinaire Klasse: Moderne keuken uit 2017, perfect voor de thuiskok.
Baden in Luxe: Moderne badkamer met het comfort van vloerverwarming.
Zon en Spel: Tuin op het zuidoosten met berging en een speelveldje voor de deur.
Warmte en Stijl: Plavuizenvloer met vloerverwarming op de begane grond.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT
Stap binnen in een wereld waar elke dag een nieuw avontuur begint. De uitgebouwde woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot samenzijn en ontspanning. Voel de warmte van de houtkachel terwijl je geniet van een goed boek of een gezellige filmavond met het gezin. De openslaande deuren naar de tuin vervagen de grens tussen binnen en buiten, waardoor je in de zomermaanden moeiteloos een barbecue organiseert of kinderfeestjes in de zon viert.

De keuken, jouw culinaire domein, is uitgerust met moderne apparatuur en voldoende werkruimte om de heerlijkste gerechten te bereiden. De geur van versgebakken brood of een stoofpotje dat pruttelt op het vuur maakt van dit huis een thuis. De vier slaapkamers bieden ieder gezinslid een eigen plek, terwijl de dakkapel op zolder extra ruimte en licht creëert voor bijvoorbeeld een studeerkamer of speelruimte.

De badkamer is een oase van rust met strakke lijnen en een design dat uitnodigt tot ontspannen. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel, radiator en vloerverwarming. En met een tuin op het zuidoosten geniet je van de eerste zonnestralen bij het ontbijt en van lange zomerdagen met vrienden en familie.

DE PERFECTE OMGEVING VOOR JOUW GEZIN
De Gors is een wijk die leeft. Met een speelveldje voor de deur kunnen je kinderen veilig buiten spelen en nieuwe vriendjes maken. De buurt ademt een sfeer van gemeenschap en verbondenheid, waar buren elkaar kennen en waar je je direct thuis voelt.

Ontdek dit ruime gezinshuis in de groene wijk De Gors, waar comfort en gezelligheid hand in hand gaan. De uitgebouwde woonkamer met houtkachel en openslaande deuren naar de tuin biedt een heerlijke leefruimte. De moderne keuken uit 2017 is een droom voor elke thuiskok. Met vier slaapkamers en een dakkapel op zolder is er ruimte voor iedereen. De badkamer met vloerverwarming voegt een vleugje luxe toe. De tuin op het zuidoosten, compleet met berging, is perfect voor zonnige dagen. En met een speelveldje voor de deur is dit de ideale plek voor jouw gezin.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 139
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 122
Inhoud woonhuis 412

Overige

Perceel oppervlakte 139
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend