Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een geweldig huis waar je je direct thuis voelt? Stop met zoeken, want wij hebben dé perfecte tussenwoning voor jou!  Deze woning is ideaal voor zowel starters als doorstromers en wij kunnen je vertellen, het is een heerlijk huis!!!

Deze keurig onderhouden woning is centraal gelegen in de geliefde Purmer Zuid, met alle voorzieningen binnen handbereik. 

De woning is voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen, elektrische rolluiken aan de voorzijde voor extra veiligheid en klimaatbeheersing. Om de insecten buiten te houden zijn er horren in alle openslaande ramen. Laat maar komen die mooie zomers!!! 

Het huis is gasloos en wordt door de stadsverwarming voorzien van warmte. Met een  energielabel A kun je dus genieten van een energiezuinige woning.

Nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak met een van onze makelaars, zij geven je graag een rondleiding door deze fijne tussenwoning.

Indeling

Royale woonkamer
Je stapt de woning binnen in een gezellige hal waarin de meterkast, het toilet en de trap naar de 1e verdieping zijn gesitueerd. Als je verder loopt kom je in de lichte royale woonkamer met open keuken.

De strakke wanden en neutrale kleuren geven de ruimte een frisse uitstraling, terwijl het laminaat op de vloer zorgt voor een gezellige en warme sfeer. De grote ramen en openslaande deuren naar de achtertuin zorgen voor een zee van natuurlijk licht. Laten we de handige trapkast niet vergeten, waar je al je voorraden kwijt kunt. In de living is er voldoende ruimte voor een comfortabele hoekbank voor de tv, hier kun je na een lange (werk)dag heerlijk ontspannen.

Lekker koken
De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd. De keuken is in een riante L-opstelling geplaatst waardoor je over meer dan voldoende werk- en opbergruimte beschikt. De ruimte is voorzien van een Boretti fornuis met bijpassende afzuig installatie,  vaatwasmachine, koelkast, vriezer en magnetron. Heel compleet dus om heerlijk te kunnen kokkerellen. Om van de zelfgemaakte lekkernijen te kunnen genieten is er genoeg plaats voor een gezellige en ruime eettafel.

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping vind je twee nette slaapkamers. De slaapkamers hebben een rustgevende sfeer en beschikken beide over voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een garderobekast. 

Laten we de badkamer niet vergeten….. die is modern betegeld en met een 2e toilet, grote wastafel en inloopdouche is er alles wat je kunt wensen aan sanitaire voorzieningen. 

Op de tweede verdieping bevindt zich nog de wasruimte en een derde slaapkamer met een fijne dakkapel waardoor er veel licht naar binnen valt. De afsluitbare wasruimte beschikt over aansluitingen voor wasmachine en droger. Ook de warmte unit die het hele huis voorziet van comfortabele luchtverwarming is hier geplaatst.

Achter de schuifdeuren van de knieschotten is een zee van opbergruimte voor alle spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

Buitenleven
In de achtertuin kun je heerlijk zitten op het keurig betegelde terras of onder de sfeervolle overkapping. Het terras geeft veel privacy en kan worden overdekt met een elektrisch zonnescherm. Of je nu wilt genieten van de zon of liever wat schaduw opzoekt, hier vind je altijd een plekje naar jouw smaak waar je volop kunt genieten van de fraai aangelegde tuin. Er is verder nog een aparte berging met een eigen achterom waarin voldoende ruimte is voor fietsen, opslag en een werkbank. Met een vaste waterkraan en elektra in de tuin, is het plaatje compleet. 

Wonen in Purmer - Zuid
De Purmer-Zuid is niet zomaar een geweldige en geliefde plek om te wonen. Het is een groene, kindvriendelijke en ruim opgezette woonwijk, dichtbij winkelcentrum 'Meerland' voor de dagelijkse boodschappen.

Er zijn diverse basisscholen dicht in de buurt en de uitvalswegen richting Amsterdam en Zaandam zijn snel aan te rijden en met openbaar vervoer ben je met 20 minuten in Amsterdam!!!  De korte afstanden naar winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen maken deze buurt voor velen een favoriet! 

Aan de Ruth Firststraat 24 staat deze instapklare eengezinswoning te wachten op nieuwe bewoners.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 141
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 95
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 141
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend