Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

JOUW IDEALE START IN EEN BEGEERDE STRAAT VAN DE KERSENBOOGERD

Ben je op zoek naar een plek waar je een nieuw hoofdstuk kunt beginnen, waar je gezin kan opgroeien of waar je simpelweg meer ruimte hebt? In een van de meest geliefde straten van de Kersenboogerd staat een huis dat klaar is om aan al deze wensen te voldoen. Met een kindvriendelijke omgeving, een moderne keuken, 4 slaapkamers en een aantrekkelijke architectuur is dit de ideale plek om je thuis te voelen.

DE HOOGTEPUNTEN VAN JOUW TOEKOMSTIGE THUIS

- Gelegen in een van de meest gewilde straten van de Kersenboogerd, bekend om zijn rust en gemeenschapsgevoel.
- Een moderne keuken met inbouwapparatuur, waar koken een dagelijks genot wordt.
- Een veilige en kindvriendelijke wijk, waar rust en ruimte samenkomen.
- Een woning met een aantrekkelijk ontwerp, inclusief een grote erker en charmante dakkapellen.
- Gelegen aan een brede groenstrook, dichtbij onder andere parken, een basisschool en openbaar vervoer.
- Een gezellige en zonnige voortuin en natuurlijk een flinke achtertuin, ideaal voor ontspanning en sociale momenten.
- Een duurzaam thuis met energielabel A.

EEN THUIS IN HET HART VAN KERSENBOOGERD

De straat waar dit huis staat, is een van de pareltjes van de Kersenboogerd. Het is een plek waar buren elkaar nog kennen en waar kinderen veilig op straat kunnen spelen. De rustige sfeer maakt het een perfecte omgeving voor iedereen die op zoek is naar een harmonieuze leefomgeving.

Bij binnenkomst in de woning valt direct de moderne keuken op. Voorzien van inbouwapparatuur en een strak design, is dit de plek waar je met plezier maaltijden bereidt en samenkomt met familie en vrienden. De keuken heeft openslaande deuren naar de achtertuin waardoor deze heerlijk ruimtelijk aanvoelt. 

De architectuur van het huis is zowel tijdloos als functioneel. De grote erker aan de voorkant zorgt voor een mooie lichtinval en geeft het huis een open karakter. De dakkapellen voegen niet alleen extra ruimte toe, maar geven ook een speelse uitstraling aan de woning. Tevens is er een ruime trapkast met veel opbergruimte en is er een ruime zolder, die over de 2e etage doorloopt. 

De ligging aan een brede groenstrook biedt een gevoel van vrijheid en natuur, terwijl je toch alle voorzieningen dichtbij hebt. Het park is ideaal voor een wandeling of een middagje buiten spelen met de kinderen. De basisschool is op loopafstand en het openbaar vervoer is altijd binnen bereik.

Binnen in de woning vind je een ruime en lichte leefomgeving. De indeling is praktisch en biedt flexibiliteit voor jouw woonwensen. Of je nu een extra slaapkamer nodig hebt, een werkplek of een speelruimte voor de kinderen, het kan hier allemaal.

De voortuin is een klein zonneterras waar je kunt genieten van de zon of een gezellige avond met vrienden en familie. Het is een plek die uitnodigt om even te ontspannen en te genieten van je eigen stukje buiten en kijkt heerlijk uit op het speelveldje tegenover de woning, ideaal voor kinderen.
Het grote voordeel van deze woning is dat je eigenlijk altijd wel ergens zon hebt. In de ochtend begint de zon in de achtertuin, dan beweegt hij richting de voortuin waardoor je ook via de erker lekker veel zon in de woonkamer krijgt en in de middag en avond weer in de achtertuin. De erker is daarbij in het bijzonder fijn omdat je zelfs in de winter zo warm kunt zitten in de woonkamer door alle zon die naar binnen valt.

KORT SAMENGEVAT

- Een rustige en begeerde straat in de Kersenboogerd, perfect voor een harmonieus gezinsleven.
- Een moderne keuken met inbouwapparatuur, klaar voor jouw culinaire avonturen.
- Een kindvriendelijke en rustige wijk, ideaal voor gezinnen.
- Een woning met karakter, dankzij de erker en dakkapellen.
- Groen en voorzieningen binnen handbereik voor een comfortabel leven.
- Een zonnige voortuin en grote achtertuin die uitnodigen tot ontspanning.

Is dit de woning waar je naar op zoek bent? Zie je jezelf al wonen in deze prettige buurt met alles binnen handbereik? Neem dan de kans om deze woning met eigen ogen te bekijken. Bel ons voor een bezichtiging en ontdek of dit jouw nieuwe thuis kan worden. Wacht niet te lang, want deze kans wil je niet missen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 131

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 399

Overige

Perceel oppervlakte 131

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn