Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

EEN DROOMSTART VOOR DE STARTER: RUIMTE, LICHT EN COMFORT IN HARMONIE

Ben je klaar om de sleutel om te draaien in het slot van jouw eerste eigen thuis? Dit ruim bemeten 3-kamer appartement biedt meer dan alleen een start: het is een sprong vooruit in woonplezier. Met twee balkons, gericht op het zuidoosten én het noordwesten, geniet je van de zon op elk moment van de dag. De twee riante slaapkamers beloven rust en ruimte, terwijl de lichte en ruime woonkamer het hart van jouw nieuwe domein vormt. En met servicekosten van circa € 213,-- per maand blijft dit pareltje ook nog enigszins betaalbaar.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Ruimte in Overvloed: Een 3-kamer appartement met 71 m² aan woonoppervlakte.
- Dubbel Balkongeluk: Zowel een balkon op het zuidoosten als op het noordwesten.
- Slaaprijkdom: Twee grote slaapkamers voor dubbele dromen.
- Lichtspektakel: Een woonkamer badend in natuurlijk licht, dankzij de vele ramen.
- Financiële Voorspelbaarheid: Overzichtelijke servicekosten van ongeveer € 213,--.

WELKOM THUIS IN JOUW LICHTOASE

Stap binnen in een wereld waar elke dag begint met een belofte van comfort en stijl. Dit appartement, gelegen in een vriendelijke buurt, is de perfecte springplank voor starters die dromen van een eigen plek onder de zon. Met een energielabel B is dit huis niet alleen een warme jas in de winter, maar ook een koele cocon tijdens zomerse dagen.

De woonkamer, een zee van licht en ruimte, nodigt uit tot het creëren van onvergetelijke momenten. Of je nu een filmavond plant met vrienden of een rustige avond met een boek, de ruimte adapteert moeiteloos aan jouw levensstijl. De keuken, praktisch en uitnodigend, wacht op de geur van jouw kookkunsten, terwijl de balkons een open podium bieden voor zowel de vroege vogels als de nachtuilen onder ons.

De slaapkamers zijn ruim genoeg voor een kingsize bed en een werkplek. Hier kun je ongestoord dromen of je concentreren op je passies. De badkamer, neutraal en functioneel, biedt een frisse start van elke nieuwe dag.

EEN HUIS DAT MET JE MEELEEFT

Dit appartement is meer dan een stapel stenen; het is een canvas dat wacht op jouw persoonlijke touch. De neutrale afwerking biedt een blank palet voor jouw creativiteit, terwijl de praktische indeling je uitnodigt om elke vierkante meter optimaal te benutten.

DE HIGHLIGHTS IN EEN NOTENDOP

Ontdek een thuis waar elke dag een nieuw avontuur begint. Dit ruime 3-kamer appartement van 71 m² biedt een zee aan mogelijkheden. Met twee balkons, gericht op het zuidoosten en noordwesten, geniet je van de zon wanneer je maar wilt. De twee grote slaapkamers zijn jouw persoonlijke oases van rust. De lichte woonkamer is het kloppende hart van jouw nieuwe thuis, waar het daglicht vrij spel heeft. En met de servicekosten van slechts € 213,-- blijft het leven hier aangenaam en betaalbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 232

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1978
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1978
Woon oppervlakte 71
Inhoud woonhuis 232

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend