Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs: € 365.000,- k.k.

Jaren 30 eengezinswoning met erker en openslaande deuren naar de zonnig gelegen tuin op het noordwesten met uitzicht op het Wilhelminapark en een brede waterpartij. De woning telt 3 slaapkamers en een ruime zolderverdieping waar middels het plaatsen van een vaste trap een 4e slaapkamer gerealiseerd kan worden. In de aanbouw achter de keuken is het toilet en de douchegelegenheid met daarachter een ruime berging in de tuin.
U zit op loopafstand van het Julianapark met het Markermeer, de binnenstad, het havengebied, de gezellige zaterdagmarkt, station en kort samengevat, een TOP locatie! Na 63 jaar woonplezier wordt het stokje graag overgedragen aan een volgende generatie en wellicht bent u straks de gelukkige nieuwe bewoner!

Entree
In de Schoutenstraat kunt u zonder parkeervergunning parkeren. Via het poortje in de voortuin heeft u toegang tot de woning, met achter de voordeur toegang tot de kruipruimte. Een radiator verwarmt de hal, er zit een wateraansluiting, hoog plafond, de trapopgang en toegang tot de living.

Living
Gezellige doorzonliving met een karakteristieke jaren 30 erker waar dubbele beglazing in de houten kozijnen is geplaatst en het bovenraampje kan open voor de ventilatie. Een grote radiator verwarmt de zithoek, er is een gipsplaten plafond en op de vloer ligt een parketlamelvloer met een houten toplaag op de houten balklaag. De wanden zijn behangen, er is een open kast en een praktische trapkast met verlichting. In de trapkast zit een keldertje met 3 treden, deze is nog wel aanwezig maar afgesloten.
Er is een schouw met gasaansluiting met het rookkanaal tot aan het dak zonder ontsluiting naar buiten. Het rookkanaal kan dus worden weggehaald.
Bij de eethoek zijn openslaande deuren met toegang tot de fijne en zonnig gelegen tuin, aan beide zijden radiatoren en vanaf de eettafel heeft u zicht op het Wilhelminapark.

Keuken
Open keuken, wel gedateerd, maar dat geeft u de gelegenheid een eigentijdse keuken naar eigen smaak te plaatsen. De huidige keuken is in 1975 in een hoekopstelling geplaatst met kastruimte, bovenkastjes met bladverlichting, lichte wandtegeltjes, dubbele spoelbakken en diverse inbouwapparatuur, zoals:
een 4 pits gaskomfoor, wasemkap met de afvoer naar buiten, heteluchtoven en een tafelmodel koelkast. Vanuit de keuken geeft een paneeldeur toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken met toilet en doucheruimte
De bijkeuken met tegelvloer voorziet in de wasmachine-aansluiting, de cv installatie, paneeldeur naar de toiletruimte met staande toiletpot, betegelde wanden en een klapraampje. De eenvoudige doucheruimte heeft eveneens betegelde wanden, een mengkraan, radiator en klapraampje met enkel glas.
Vanuit de bijkeuken heeft u ook toegang tot de tuin.

Tuin
Fijne diepe tuin op het noordwesten, grotendeels bestraat met toegang tot de ruime berging. De houten berging is onderaan opgemetseld, voorziet in verlichting, stopcontacten, een daglicht, dubbel glas, ventilatieroosters en aan de buitenzijde is nog een buitenstopcontact geplaatst. Achterin de tuin ligt gras en er is een achterom, grenzend aan het water. De zonaanbidder zal zich op zijn/haar plaats voelen in deze tuin want mede vanwege de diepte is het volop genieten van de zon en dan met name de middag- en avondzon. Een mooiere plek kan je haast niet bedenken om na te genieten van de dag!
In het verlengde van de tuin ligt het Wilhelminapark met de brede waterpartij, leuk om met een klein bootje op te dobberen of als we weer eens een strenge winter krijgen, schaatsen! Voor de kleintjes zijn er speeltoestellen. U kunt zich zelfs aansluiten bij de “Vrienden van het Wilhelminapark”.

1e Verdieping
De trapopgang met vloerbedekking en lambrisering geeft toegang tot de overloop met houten verdiepingsvloer en een vaste kast op de overloop. Een leuk weetje…..onderweg naar boven komen we nog een koof/open kastje tegen in de houten wand wat “vroeger” als schoenenkastje werd gebruikt. Een deur met dubbel glas geeft toegang tot het platte dak van de aanbouw wat ideaal is voor het onderhoud buitenom.
Deze verdieping telt 3 slaapkamers met recht opgetrokken wanden en bij alle kamers zijn de originele paneeldeuren nog aanwezig.
1e Slaapkamer voorzijde – leuke afmeting kamer met dubbel glas in het houten kozijn en een hor om de muggen buiten te houden. Deze kamer heeft een open vaste kast en een zachtboard plafond.
2e Slaapkamer voorzijde – recht opgetrokken wanden met behang en hier ook nog een zachtboard plafond. Alle slaapkamers hebben radiatoren, deze kamer heeft een eigen wastafel met warm watertoevoer en ook dubbel glas in een houten kozijn met een hor.
3e Slaapkamer achterzijde – een ruime kamer met lambrisering, vaste kastenwand met schuifdeuren, brede raampartij met dubbel glas in de houten kozijnen en 2 ramen kunnen open met zicht op het Wilhelminapark. Er is altijd wat te zien want de natuur heeft veel gezichten en ook heel fijn….geen achterburen!
Deze kamer heeft een gipsplaten plafond en behang.

2e Verdieping
Via een vlizotrap heeft u vanaf de overloop toegang tot de ruime zolderverdieping. Het is een verrassende ruimte, waar nog een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden, want een vaste trap plaatsen behoort zeker tot de mogelijkheden! We treffen er een houten verdiepingsvloer, een dakraam met enkel glas en zicht op het houten dakbeschot wat eenvoudig geïsoleerd kan worden.

Bijzonderheden:
- Niet bewoners clausule
- Schilderwerk buitenom in 2022 door schilder uitgevoerd
- Glasvezel aanwezig
- Steenworp afstand van het Julianapark, het Markermeer, sportfaciliteiten, binnenstad, station, terrasjes in het havengebied etc.
- Parkeren zonder vergunning

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 339
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 95
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 168
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1939
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1939
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 339
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 95
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 168
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2015
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij