Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

ONTDEK JOUW STARTERSDROOM AAN DE WATERMAN

Stel je voor: je eerste eigen plek, een sfeervolle maisonnette waar de zonnestralen speels binnen dansen, gelegen in het hartelijke Hoorn. Waterman 56 is een canvas voor jouw woonwensen, met een energiezuinig label C, twee slaapkamers en een dakterras dat uitnodigt tot zomerse avonden onder de sterrenhemel. En ja, er is ruimte voor jouw creativiteit – klusliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Dit is jouw kans om te starten met een thuis dat echt van jou is.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Energielabel C: Duurzaam wonen begint hier, met een energiezuinig appartement dat vriendelijk is voor zowel milieu als portemonnee.
- Maisonnette: Verdeeld over twee verdiepingen biedt deze woning het gevoel van een huis, met de gemakken van een appartement.
- Twee Slaapkamers: Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt of droomt van een walk-in closet, de ruimte is er.
- Dakterras: geniet van je eigen dakterras waar je de dag begint met koffie en eindigt onder de sterren.
- Kluspotentieel: Zet je eigen stempel op dit appartement en transformeer het tot jouw droomwoning.

EEN THUIS WAAR JOUW VERHAAL BEGINT

Stap binnen in een wereld waar jouw woonfantasieën tot leven kunnen komen. Waterman 56 is niet zomaar een appartement; het is een belofte van nieuwe herinneringen, een plek die wacht op jouw persoonlijke touch. De maisonnette strekt zich uit over twee verdiepingen.

De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt uit tot ontspannen avonden en gezellige diners. De keuken, jouw culinaire speelveld, biedt alle ruimte om te experimenteren met smaken en recepten. En dan de slaapkamers – jouw oase van rust, waar de stilte van de nacht je omarmt en de ochtendzon je zachtjes wekt.

Het dakterras is een verborgen parel in de stedelijke omgeving. Hier geniet je van de vrijheid van buiten met de privacy van thuis. Zie jezelf al zitten met vrienden, lachend, proostend, terwijl de zon langzaam achter de horizon zakt?

Ja, er zijn klussen te klaren. Maar is dat niet juist het mooie? Elke verfstreek, elke plank die je legt, maakt dit appartement meer van jou. Dit is waar je groeit, waar je leert, waar je leeft.

EEN WONING VAN HEIMSTADEN MET ZEKERHEID

Bij deze woning van Heimstaden ben je verzekerd van een solide basis en duidelijke voorwaarden. De volgende clausules worden opgenomen om jouw woonplezier te garanderen en eventuele verrassingen te voorkomen. Zo kun je met een gerust hart beginnen aan jouw nieuwe hoofdstuk.

-Ouderdomsclausule
-Niet bewonersclausule
-Asbestclausule
-AVG
-Projectnotaris van toepassing

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen, leven en genieten in Waterman 56? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Pak je telefoon, stuur ons een bericht en plan jouw bezichtiging. Dit is het moment om de regie in eigen handen te nemen en jouw woonavontuur te starten. Wacht niet langer, jouw toekomst begint hier en nu!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 273

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 273

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn