Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN UNIEKE KANS IN HET HART VAN HOORN

Droom je van een eigen plek waar stadse voorzieningen en rustige gezinsvriendelijkheid samenkomen? Deze royale vrijstaande woning in Hoorn Noord, maar grenzend aan de binnenstad, biedt precies dat – en meer. Met een diepe tuin die uitnodigt tot eindeloze zomeravonden en authentieke details die wachten op jouw persoonlijke touch, staat dit huis klaar om getransformeerd te worden tot jouw droomthuis. Jonge gezinnen, stadsliefhebbers en creatieve geesten, laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Vrijstaande Vrijheid: Geniet van de luxe van een vrijstaand huis met ruimte in overvloed.
Persoonlijke Paradijs: Richt dit huis helemaal naar jouw smaak in en maak het onmiskenbaar van jou.
Charmante Karakteristieken: Ontdek de authentieke details die dit huis een ziel geven.
Tuin van Formaat: Een tuin van ruim 40 meter diep, die wacht op jouw groene vingers.
Historisch Hoorn: Woon op een steenworp afstand van het bruisende, historische centrum van Hoorn.

EEN THUIS MET EEN VERHAAL

Stap binnen in een wereld waar de tijd even stil heeft gestaan. De voordeur van deze karakteristieke woning opent naar een verleden vol verhalen, klaar om verweven te worden met jouw toekomst. Met een perceeloppervlakte van 373 m² en vier ruime slaapkamers biedt dit huis een zee van ruimte voor jou en je gezin.

De woonkamer, met grote ramen die het daglicht gul binnenlaten, nodigt uit tot gezellige avonden en warme familiebijeenkomsten. De keuken, een canvas voor jouw culinaire creativiteit, wacht op een moderne make-over die jouw kookkunsten naar een hoger niveau tilt.

Boven vind je de badkamer en de slaapkamers, elk met een eigen karakter en potentieel. 

De tuin is een groene oase waar kinderen vrij kunnen spelen en waar je zelf tot rust komt na een drukke dag. Met genoeg ruimte voor een moestuin, speeltoestellen of zelfs een uitbouw, zijn de mogelijkheden eindeloos.

DE PERFECTE LOCATIE

Gelegen aan de rand van het historische centrum van Hoorn, combineert deze woning het beste van twee werelden. De gezellige terrasjes, boetiekjes en culturele evenementen van de stad liggen op loopafstand, terwijl je thuis geniet van de rust en privacy die Hoorn Noord te bieden heeft.

EEN HUIS MET POTENTIEEL

Dit huis is een blanco pagina in een boek vol mogelijkheden. Het nodigt je uit om je eigen verhaal te schrijven, je eigen sfeer te creëren en een thuis te bouwen dat generaties lang gekoesterd zal worden.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Ontdek de vrijheid van een vrijstaand huis, waar elke hoek van de woning jouw persoonlijke stempel draagt. Creëer een thuis dat niet alleen een weerspiegeling is van jouw stijl, maar ook een toevluchtsoord van comfort en gezelligheid. De authentieke details, zoals glas-in-loodramen en originele houten vloeren, bieden een charmante basis voor jouw renovatieplannen. De tuin, een zeldzaamheid in stadsverband, biedt een speelplaats voor kinderen en een plek voor volwassenen om te ontspannen. En dat alles op een locatie die de levendigheid van Hoorn binnen handbereik brengt.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten in deze tuin, of droom je weg bij de gedachte aan het inrichten van deze authentieke ruimtes? Wacht dan niet langer. Pak deze unieke kans en maak van dit huis jouw thuis. Bezoek onze website, plan direct een bezichtiging in en laat je hart veroveren door de charme van dit bijzondere pand in Hoorn. Jouw toekomst begint hier!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 373
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 445

Overige

Perceel oppervlakte 373
Vrijstaande woning Ja
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn