Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze karakteristieke woonboerderij wordt aangeboden via Bert Leistra ERA Makelaardij

Glinthuisweg 12, Hasselt Deze prachtig gelegen woonboerderij is uniek vanwege de rust, omvang en kavel! De fraaie achtertuin heeft een vijver en een grote houten berging. Aan de achterzijde van de woonboerderij is een paardenstal met overkapping (carport). Kortom, deze woonboerderij biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk leven op het platteland.

Deze prachtige woonboerderij uit 1920 is gelegen in het buurtschap Genne, net ten noorden van Zwolle, aan de Overijsselse Vecht. Het authentieke Hanzestadje Hasselt ligt op slechts 5 km afstand en de snelweg A28 op 5 km afstand. De woonboerderij heeft een woonoppervlakte van 281 m2 en 178 m2 aan inpandige ruimte. Deze inpandige ruimte kan eenvoudig aan de woonruimte worden toegevoegd. De kavel is 5.886 m2 groot en de inhoud bedraagt 1.700 m2.

De woonboerderij beschikt over een grote tuin waarin het heerlijk vertoeven is op warme zomerdagen. De tuin biedt voldoende ruimte voor het aanleggen van een moestuin, het houden van dieren of het creëren van een speelplek voor kinderen. De mogelijkheid tot splitsing in 2 woningen biedt niet alleen extra kansen voor potentiële kopers, maar ook voor bijvoorbeeld een groot gezin dat behoefte heeft aan meer privacy. De authentieke uitstraling van de woonboerderij is behouden gebleven en zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

Indeling

Onder verdieping: Kleine wijnkelder.

Begane grond: Hal/entree met vide, toiletruimte, zitkamer met aangrenzende zijkamertjes (werkhoek/bibliotheek), eetkamer, 2 slaapkamers, badkamer, eetkeuken, bijkeuken, 2e toiletruimte (douche), inpandige ruimte, thans in gebruik als garage/berging.

1e verdieping: Overloop met 2x een badkamer, toiletruimte, berging, 3 slaapkamers.

Zolder: Royale bergruimte.

Deze woonboerderij op unieke locatie aan de Glinthuisweg 12 is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en stilte van het platteland. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en uw droomwoning werkelijkheid te laten worden!

* De woonboerderij kan worden gesplitst in 2 woningen, ideaal voor wie het huidige object te groot vindt of samen met familie of vrienden wil kopen. De gemeente Zwartewaterland is bereid om medewerking te verlenen tot splitsing in 2 geschakelde woningen (met elk een royale kavel van circa 2.940 m2). Er zijn al 2 toegangen tot het perceel aanwezig.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 281
Inhoud woonhuis 1702

Overige

Perceel oppervlakte 5886
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 281
Inhoud woonhuis 1702

Overige

Perceel oppervlakte 5886
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij