Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hendrik van Viandenstraat 26, Hasselt

We nemen u graag mee door deze goed onderhouden tussenwoning aan de Hendrik van Viandenstraat 26 in Hasselt. Met ruim vijf slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, ruime woonkamer en zonnige achtertuin, is deze woning 135m² puur woonplezier. De ideale gezinswoning op een uitstekende locatie in Hasselt.

Gelegen aan de Hendrik van Viandenstraat, ligt deze woning in een levendige en kindvriendelijke buurt. In de nabije omgeving zijn scholen, supermarkten, speeltuinen en Ov-voorzieningen aanwezig. Daarnaast is het centrum van Hasselt binnen enkele minuten te bereiken. Uitvalswegen in de richting van Zwolle en Genemuiden zijn nabij gelegen en in de straat is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Entree: U betreedt de woning aan de straatkant, waar tevens een voortuin is gesitueerd. Daarbij arriveert u in een ruime hal, welke toegang biedt tot de toiletruimte, trap naar de 1e verdieping en de meterkast. De toiletruimte is strak afgewerkt, deels betegeld en voorzien van een zwevend toilet en wastafel.

Woonkamer: De woonkamer is ruim, heeft een lengte van 8,2 meter en loopt van voor naar achter. De open indeling biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek. Ook is er voldoende ruimte om een eetkamer te creëren, waar met gemak een ruime eettafel geplaatst kan worden. Grote raampartijen aan de voor- en achterzijde voorzien de ruimte van veel natuurlijk daglicht.

Keuken: De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is middels een deur gescheiden van de woonkamer en hal. De keuken is modern, heeft een aanrecht in de volledige lengte en is voorzien van allerhande inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast, vaatwasmachine en spoelbak. Hiermee is de keuken instapklaar en van alle gemakken voorzien.

In het verlengde van de keuken is een bijkeuken gesitueerd, welke zich perfect leent als extra opbergruimte. De aanwezigheid van een witgoedaansluiting maakt de ruimte multi-inzetbaar.

1e verdieping: Op de 1e verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim, goed onderhouden en worden van veel natuurlijk daglicht voorzien. Elke slaapkamer biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Twee slaapkamers beschikken over een ingebouwde kastruimte. Desgewenst kan een slaapkamer als werk- of hobbyruimte fungeren. Badkamer: Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. Deze is modern, volledig betegeld en voorzien van een douchecabine met glazen wand, zwevend toilet, wastafel met spiegel, opbergmeubel en handdoekradiator. Contrasterende vloer- en wandtegels geven de badkamer een luxe uitstraling.

2e verdieping: De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping, waar nog twee slaapkamers zijn gevestigd. Deze zijn eveneens ruim, goed onderhouden en bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Tevens is op de overloop de Cv-ketel gesitueerd.

Buiten: Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin. Deze is goed onderhouden, grotendeels bestraat en hiermee onderhoudsarm. Echter is er ook veel groen aanwezig, wat het tot een levendige tuin maakt. Het terras is ruim genoeg om een lounge set of buitentafel te plaatsen. Een ware eyecatcher is de overkapping, waar u het hele jaar door kan genieten van uw buitenruimte. Grenzend aan de overkapping is een berging aanwezig. Deze leent zich perfect voor het stallen van fietsen of tuinspullen. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 134,90m² • Externe bergruimte: 8,60m² • Inhoud: 477,78m³ • Bouwjaar: 1967 • Goed onderhouden tussenwoning • Vijf slaapkamers • Moderne keuken en badkamer • Ruime woonkamer • Multi-inzetbare zolderruimte • Gelegen in een levendige buurt • Supermarkten, scholen, sportclubs en Ov-voorzieningen in de directe omgeving • Nabij het centrum van Hasselt • Uitvalswegen nabij

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 478

Overige

Perceel oppervlakte 185
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 478

Overige

Perceel oppervlakte 185
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij