Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Drapeniersgilde 49, Hasselt Kijk binnen in deze ruime, moderne hoekwoning aan de Drapeniersgilde 49 in Hasselt. Met een totale gebruikersoppervlakte van 142m², vier slaapkamers, een moderne keuken en badkamer, riante achtertuin met veel zonuren, is dit de ideale gezinswoning. Zonnepanelen maken de woning energiezuinig en toekomstbestendig.

Gelegen aan de Drapeniersgilde, ligt deze woning in een moderne nieuwbouwwijk aan de rand van Hasselt. In de buurt zijn veel jonge gezinnen woonachtig. Daarnaast zijn er scholen, supermarkten, sportclubs en Ov-voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig, wat het tot een aantrekkelijke locatie maakt. Uitvalswegen in de richting van Zwolle zijn eenvoudig te bereiken en er is rondom de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling.

Entree: U betreedt de woning aan de straatkant, waarna u in een ruime hal arriveert. Deze biedt toegang tot de separate toiletruimte, trap naar de 1e verdieping en de meterkast.

Woonkamer: Zodra u de woonkamer binnenkomt, valt de hoeveelheid natuurlijk daglicht direct op. Grote raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning voorzien de ruimte van veel lichtinval. De woonkamer heeft een open indeling en is ruim genoeg om een royale zithoek te creëren. Tevens kan er een volwaardige eetkamer worden gerealiseerd, waar met gemak een 6-persoons eettafel geplaatst kan worden.

Keuken: Aan de voorzijde van de woning is de open keuken gesitueerd. Deze is ruim en beschikt over moderne inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, combi-oven(magnetron), koelkast met vriezer, vaatwasmachine, Quooker en spoelbak. Daarnaast bieden de keukenkastjes en lades veel opbergmogelijkheden.

1e verdieping: Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Elke slaapkamer is goed onderhouden, wordt van veel natuurlijk daglicht voorzien en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Desgewenst kan een slaapkamer als hobby- of werkruimte fungeren.

Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. Deze is modern, goed onderhouden en volledig betegeld. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met glazen wand, zwevend toilet, wastafel met spiegel en opbergmeubel. Hiermee is de badkamer instapklaar en van alle gemakken voorzien.

2e verdieping: De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping, waar nog een slaapkamer is gevestigd. Deze is ruim, goed onderhouden, biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau en wordt van veel daglicht voorzien. Daarnaast is de overloop, dankzij de aanwezigheid van een witgoedaansluiting, multi-inzetbaar. Tevens is hier de Cv-ketel gesitueerd.

3e verdieping (vliering): De verrassend ruime vliering biedt veel extra bergruimte. Ideaal!

Buiten: Vanuit de woonkamer is de tuin te betreden. Deels bestraat maar ook voorzien van veel groen, is het een levendige achtertuin. De tuin beschikt tevens over een overkapping, welke het mogelijk maakt om het hele jaar door buiten te genieten. De berging leent zich perfect voor het stallen van fietsen en tuinspullen. Het terras is ruim genoeg om een lounge set of buitentafel te plaatsen en middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 142,10m² • Externe bergruimte: 9,20m² • Inhoud: 519,92m³ • Bouwjaar: 2012 • Energielabel A • Moderne nieuwbouwwoning • Hoekwoning met ruime achtertuin • Moderne keuken en badkamer • Waterontharder • Vier goed onderhouden slaapkamers (ruim) • Multi-inzetbare zolderruimte (extra) • Zonnige achtertuin met berging en overkapping • Gelegen in een kindvriendelijke buurt • Nabij scholen, supermarkten en sportclubs • Uitvalswegen nabij

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 190
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2012
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2012
Woon oppervlakte 142
Inhoud woonhuis 520

Overige

Perceel oppervlakte 190
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij