Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze woning wordt te koop aangeboden via Bert Leistra ERA Makelaardij

Het Kerspel 6, Hasselt

Gelegen aan Het Kerspel 6 in Hasselt ligt deze ruime en duurzame tussenwoning. Voorzien van vier ruime slaapkamers, een open woonkamer, luxe keuken en badkamer, zonnige achtertuin met overkapping en twee bergingen, is dit de ideale woning voor stellen of jonge gezinnen met eventuele wensen voor gezinsuitbreiding. De aanwezige zonnepanelen op het dak maken de woning energiezuinig en duurzaam. Het Kerspel 6 combineert luxe en comfort op een toplocatie.

Gelegen in een kindvriendelijke buurt met veel jonge gezinnen, ligt deze woning aan een levendige weg. In de nabije omgeving zijn supermarkten, scholen, Ov-voorzieningen en sportclubs aanwezig. Dit maakt het tot een tactisch gelegen locatie. Het centrum van Hasselt, waar alledaagse winkels en restaurants zijn gesitueerd, is per fiets binnen enkele minuten te bereiken. De woning heeft een uitstekende bereikbaarheid en N-wegen in de richting van Zwolle en Genemuiden zijn eenvoudig te bereiken. Tevens is er rondom de woning voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Entree: Vanaf de voortuin betreedt u de woning, waarna u in een goed afgewerkte hal arriveert. De hal biedt toegang tot de separate toiletruimte, trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. Tevens is hier een witgoedaansluiting aanwezig.

Woonkamer: Zodra u de woonkamer binnenstapt, staat u in het hart van de woning. De woonkamer is ruim, heeft een open indeling en wordt dankzij de grote raampartijen aan voor- en achterzijde van de woning van veel natuurlijk daglicht voorzien. De open indeling biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek, alsmede een eethoek waar met gemak een 6-persoons eettafel geplaatst kan worden.

Keuken: Grenzend aan de woonkamer, aan de voorzijde van de woning, is de luxe keuken gesitueerd. Voorzien van een L-vormig aanrechtblad met bar, gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, vaatwasser en spoelbak, is de keuken van alle gemakken voorzien. Tevens is er voldoende ruimte voor het plaatsen van een losstaande koelkast. De aanwezige kastjes onder het aanrechtblad voorzien de keuken van slimme opbergmogelijkheden.

1e verdieping: Middels de trap in de hal betreedt u de 1e verdieping, waar zich drie slaapkamers en de badkamer bevinden. Elke slaapkamer is goed onderhouden en voorzien van veel natuurlijk daglicht. Daarnaast bieden ze voldoende ruimte voor het plaatsen van zowel een bed als een bureau of opbergmeubel.

Badkamer: Grenzend aan de overloop bevindt zich de badkamer. Deze is volledig gerenoveerd en voorzien van grote vloer- en wandtegels. Een luxe inloopdouche met glazen wand, handdoekradiator, wastafel met spiegel, opbergmeubel en een zwevend toilet maken de badkamer instap klaar en van alle gemakken voorzien.

2e verdieping: Vanaf de overloop vervolgt u de trap naar de 2e verdieping. Hier is nog een extra slaapkamer gesitueerd. Deze is eveneens goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. Desgewenst kan deze slaapkamer als werk- of hobbyruimte fungeren. Tevens is op de overloop de Cv-ketel gesitueerd.

Buiten: Vanuit de eetkamer en keuken is de zonnige achtertuin te betreden. Voorzien van een overkapping, aangelegd terras en veel groen, is dit de ideale plek om zomers te genieten van de zonuren op een dag. De tuin biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een lounge set en buitentafel. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 116 m² • Inhoud: 435 m³ • Bouwjaar: 1976 • Ruime, energiezuinige woning • Zonnepanelen op het dak • Ruime, open woonkamer • Luxe keuken met allerhande inbouwapparatuur • Vier slaapkamers • Luxe badkamer met inloopdouche • Zolderruimte met slaapkamer • Externe bergingen voor het huis • Riante, zonnige achtertuin • Gelegen in een levendige buurt • Op fietsafstand van het centrum van Hasselt • Nabij scholen, supermarkten, sportclubs en Ov-voorzieningen • Uitstekende bereikbaarheid

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 435

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij