Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Hoogstraat 39, Hasselt

We nemen u graag mee door deze unieke eengezinswoning aan de Hoogstraat 39 te Hasselt. Gebouwd in 1800, maar recent gerenoveerd, beschikt deze woning over een unieke combinatie tussen karakteristieke elementen met moderne voorzieningen. Met een totaal gebruikersoppervlakte van ruim 134,80m², een open woonkamer, drie slaapkamers, badkamer op de begane grond en een royale achtertuin, is dit de ideale woning voor jonge stellen of gezinnen met eventuele wensen voor gezinsuitbreiding.

Gelegen aan de Hoogstraat, nabij het gezellige centrum van Hasselt, ligt deze woning aan een levendige straat in een kindvriendelijke buurt. In de directe omgeving zijn supermarkten, restaurants, alledaagse winkels en scholen gesitueerd. Dit maakt het tot een tactisch gelegen locatie met een uitstekende bereikbaarheid. In de straat is voldoende parkeergelegenheid en N-wegen in de richting van Zwolle en Genemuiden zijn tevens nabij gelegen.

Indeling:

Entree: Bij binnenkomst in de woning arriveert u in een ruime en goed afgewerkte hal. Deze biedt toegang tot de badkamer, separate toiletruimte, trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. De hal is voorzien van een klassieke stenen vloer en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel.

Woonkamer: Bij binnenkomst in de woonkamer staat u in het hart van de woning. Wat hierbij direct opvalt is de hoeveelheid natuurlijk daglicht, wat dankzij de grote raampartijen aan voor- en achterzijde van de woning binnenkomt. Klassieke elementen, waaronder houten draagbalken aan het plafond en een schouw met haard te midden van de ruimte, voorzien de woonkamer van veel karakter. De open indeling biedt veel mogelijkheden voor het inrichten van een royale zithoek.

Eetkamer: In het verlengde van de woonkamer, aan de achterzijde van de woning, bevindt zich de eetkamer. Deze grenst met openslaande deuren aan de tuin en is ruim genoeg om een 6-persoons eettafel te plaatsen. De sierlijsten aan de muur geven deze ruimte een luxe en eigentijdse uitstraling.

In zowel de woon- als eetkamer ligt een hoogwaardige houten vloer.

Keuken: Middels een toog betreedt u de keuken, welke aan de eetkamer grenst. De keuken is modern, beschikt over een L-vormig aanrecht en is voorzien van allerhande inbouwapparatuur, waaronder een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast met vriezer, vaatwasser en spoelbak. Daarnaast bieden de aanwezige lades en kastjes rondom het aanrechtblad veel opbergmogelijkheden.

Sanitair: Op de begane grond, in de hal, zijn de badkamer en de separate toiletruimte gesitueerd. De badkamer is goed onderhouden, volledig betegeld en beschikt over een ligbad, halfronde douchecabine met glazen deur, dubbele wastafel met spiegel en een handdoekradiator. Hiermee is de badkamer instap klaar en van alle gemakken voorzien.

De toiletruimte is eveneens goed onderhouden en volledig betegeld en is voorzien van een zwevend toilet.

1e verdieping: Middels de trap betreedt u de 1e verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een bergruimte. De slaapkamers zijn ruim, goed onderhouden en worden van veel natuurlijk daglicht voorzien. Daarnaast bieden ze voldoende ruimte voor het plaatsen van zowel een bed als een opbergmeubel of bureau. De slaapkamer aan de achterzijde is met 23m² het grootst en deze beschikt over een ingebouwde kastruimte. Alle slaapkamers zijn voorzien van houten jaloezieën, wat de slaapkamers een luxe uitstraling geeft.

Buiten: Vanuit de keuken en eetkamer is de royale achtertuin te betreden. De tuin is voorzien van een aangelegd terras en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een lounge set of buitentafel. Ook is er veel groen aanwezig, wat het tot een levendige tuin maakt. In deze open tuin geniet u optimaal van de zonuren op een dag. De externe berging van 10m² leent zich perfect om fietsen of tuinspullen te stallen. Een vlizotrap biedt toegang tot de zolderruimte. Deze bevindt zich in de punt van het dak en leent zich perfect als extra opbergruimte.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 134,80m² • Externe bergruimte: 10,30m² • Inhoud: 477,42m³ • Bouwjaar: 1800 • Unieke eengezinswoning in het centrum van Hasselt • Drie slaapkamers • Karakteristieke elementen • Ruime woonkamer • Moderne keuken • Badkamer en toilet op begane grond • Ruime, goed onderhouden slaapkamers • Zonnige, royale achtertuin met berging • Nabij alledaagse winkels, restaurants en scholen • Uitvalswegen nabij • Uitstekende bereikbaarheid

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1800
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1800
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 477

Overige

Perceel oppervlakte 221
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1800
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1800
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 477

Overige

Perceel oppervlakte 221
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..