Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wycher van Russellstraat 53, Hasselt

Aan de Wycher van Russellstraat 53 in Hasselt treft u een sfeervolle tussenwoning die modern wooncomfort en gezelligheid combineert. Bij binnenkomst via de keurig aangelegde voortuin, verwelkomt de hal u en biedt toegang tot de essentiële vertrekken van het huis: een lichte woonkamer verrijkt met natuurlijk licht door royale raampartijen, waar ontspanning en amusement hand in hand gaan, en een praktisch ingerichte keuken met houten afwerkingen. Dit huis biedt meer dan enkel een dak boven uw hoofd; het is een plek waar herinneringen wachten om gemaakt te worden.

De omgeving van de Wycher van Russellstraat in Hasselt kenmerkt zich door haar centrale ligging en gezellige sfeer. Het huis is gelegen in een buurt met alle nodige voorzieningen binnen handbereik, waaronder winkels, scholen en recreatiegebieden. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer (bushaltes) en nabijgelegen uitvalswegen (N331 en N377), is dit de ideale uitvalsbasis voor zowel het gezinsleven als het woon-werkverkeer.

Indeling.

Begane grond U betreedt de woning in een uitnodigende hal die leidt naar de eerste verdieping, een gastvrij toilet, een keuken en de woonkamer. Deze woonkamer is een oase van licht, waar u naast relaxen ook ruimte vindt voor uw hobby's of thuiswerk. Aansluitend vindt u de keuken, die is uitgerust met houten keukenkasten en een houten keukenblad. Verder beschikt u hier over een gaskookplaat, afzuigkap, inbouw oven en een koel-/vriescombinatie. U heeft vanuit hier toegang tot de gezellige achtertuin.

Eerste verdieping De trap leidt naar drie veelzijdige slaapkamers en een elegante badkamer met moderne faciliteiten, inclusief een zwevend toilet, wasmachine/droger aansluiting en regendouche, waardoor elke dag met een verfrissende start begint. Tevens bieden de kamers flexibiliteit in gebruik, van slaapkamer tot werkruimte.

Tweede verdieping Een extra slaapkamer op deze verdieping breidt de leefruimte verder uit, perfect voor gasten of als master bedroom, met het voordeel van privacy en rust.

Buitenruimte De achtertuin nodigt uit tot ontspanning en is ideaal voor tuinliefhebbers of als speelruimte voor kinderen, met een handige stenen berging voor extra opslag.

Bijzonderheden - Ruimte voor modernisering - Woonoppervlakte 120 m² - Vier slaapkamers - Keuken met moderne voorzieningen en toegang tot de tuin - Keurige badkamer - Uitstekende locatie met alle voorzieningen op loopafstand - Perfecte combinatie van leefruimte en comfort

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 178

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 178

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij