Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u graag landelijk wonen en het liefst overal waar u kijkt een prachtig weids uitzicht hebben? Het is mogelijk aan de Zwolsedijk 16 D te Hasselt!

Deze energiezuinige halfvrijstaande schuurwoning is gebouwd in 2019 en omringd met prachtige natuur. De woning biedt continu ‘het’ vakantiegevoel en is voorzien van een heerlijk lichte woonkamer met open woonkeuken, drie slaapkamers en een zeer royale tuin (ZW).

In de directe omgeving treft u vooral rust en natuur. Voor de winkels hoeft u gelukkig ook niet ver. Het centrum van Hasselt met winkels, restaurants en de supermarkt is op fietsafstand van de woning. De wijk Stadshagen, gelegen in Zwolle, is op 15 minuten fietsafstand en 8 minuten in de auto. Voor de verbinding met het openbaar vervoer moet u richting het centrum, waarna makkelijk omliggende steden te bereiken zijn. De omliggende uitvalswegen zijn in korte tijd bereikbaar.

Indeling

Begane grond: U betreedt de woning in de lichte en ruime hal; deze is voorzien van handige inbouwkasten en genoeg ruimte voor alle jassen en schoenen in huis. De hal heeft een aansluitende gang die toegang geeft tot de eerste slaapkamer en een badkamer met een bad/douchecombinatie en een wastafelmeubel. Ook vindt u hier de trapopgang, een handige trapkast en het toilet met fontein. U krijgt toegang tot de woonkamer met open keuken. De grote raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval en een geweldig weids uitzicht vanaf de bank. De ruimte is sfeervol afgewerkt met houten accenten, witte wanden en plafonds met inbouwspots en een strakke gietvloer. Er is genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en de eethoek betrekt u bij de open keuken. De moderne keuken is ingericht met een donker keukenmeubel en kookeiland en diverse inbouwapparatuur; een Quooker (kraan) inductiekookplaat met luxe BORA afzuiging, een oven en een stoomoven, een ruime koelkast, vaatwasser en meer dan voldoende ruimte (kasten en lades) voor uw keukengerei.

1e verdieping: De overloop geeft toegang tot twee ruime slaapkamers, de badkamer, een ruime berging en een vide. De slaapkamers zijn voorzien van een nette afwerking met mooi hout en een strakke vinylvloer. Ook hebben beide slaapkamers een eigen wastafel. De dakramen voorzien de slaapkamers van veel daglicht en hebben ook weer een prachtig uitzicht. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een tweede toilet.

Buiten: Rondom het huis is er bestrating aangelegd. Aan de voorzijde zorgt dit voor genoeg parkeerplek op eigen terrein. Aan de achterkant van de woning is een terras aangelegd, waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Naast de woning is nog een ruime berging met grote overkapping en slaapzolder gelegen. Hier is de perfecte plek voor ontspanning gecreëerd. Er is een bar gemaakt, en er is genoeg ruimte voor een uitgebreide relaxhoek. Het tuinhuis zelf biedt genoeg opbergruimte en er is hier nog een losse douche en toilet geplaatst. Achterin de tuin is nog een tuinhuisje te vinden. De rest van de tuin is fraai aangelegd met een groot gazon, mooie bomen en vaste beplanting. Zo kunt u op verschillende plekken in de tuin fijne zitplekjes creëren om van de zon en het prachtige weids uitzicht te kunnen genieten.

De woning ligt aan de rand van Hasselt maar wel op korte afstand van alle voorzieningen. In de directe omgeving vindt u wandel- en fietsroutes en de dagelijkse boodschappen kunt u doen in Hasselt of in Stadshagen (Zwolle).

Deze woonboerderij op unieke locatie aan Zwolsdeijk 16-D in Hasselt, is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de rust en stilte van het platteland. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en uw droomwoning werkelijkheid te laten worden!

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 100 m² • Externe bergruimte: 41 m² • Inhoud: 371 m³ • Zeer ruime achtertuin op het zuid westen (ca. 4000m²) • Bouwjaar: 2019 • Energielabel A+++ • Minimaal energieverbruik - gasloos - warmtepomp en zonnepanelen • Prachtige halfvrijstaande schuurwoning • Een geweldig wijds uitzicht, waar u ook kijkt • Een moderne keuken • 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond • 3 badkamers, waarvan 1 op de begane grond • Een ruime berging, overkapping met slaapzolder en tuinhuis • Landelijk gelegen, maar wel dichtbij het centrum van Hasselt • Natura 2000 - prachtige natuur

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 371

Overige

Perceel oppervlakte 4162

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2019
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 371

Overige

Perceel oppervlakte 4162

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij