Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dissel 1, Hasselt Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning is direct klaar om te betreden.

Het huis is schitterend onderhouden en biedt alles wat u nodig heeft: een oprit, carport, mooi aangelegde achtertuin met overkapping, sfeervolle woonkamer, moderne woonkeuken met dubbele openslaande tuindeuren, bijkeuken, moderne badkamer en vier ruime slaapkamers, waarvan twee met dakkapel en een met schitterende walk-in-closet! Aan bergruimte geen gebrek: de ruime eengezinswoning beschikt over twee grote bergingen, diverse inbouwkasten en schotbergruimte. Kortom een gewilde woning om snel uw slag op te slaan!

Het huis is prachtig gelegen, in een rustige, ruim opgezette buurt aan de rand van Hasselt. U bent zo de stad uit, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen, bijvoorbeeld richting het nabijgelegen Zwarte Meer of Nationaal Park Weerribben-Wieden. Hasselt is een mooie historisch stad aan het Zwarte Water met diverse voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, eetgelegenheden, scholen, kinderopvang, een jachthaven, voetbalvereniging en tennisclub. Zwolle is gelegen op ca. 15 minuten rijden, de A28 te bereiken op ca. 5 minuten.

Indeling:

Begane grond: U betreedt de woning in de L-vormige hal met daarin een inloopmat, fraaie tegelvloer, meterkast, trapopgang en modern toilet met fonteintje. In de meterkast is krachtstoom aangebracht, hierdoor is een oplaadpunt voor een elektrische auto zonder problemen te verwezenlijken. Tevens is er een aansluiting voor glasvezel aanwezig (abonnement vrij).

De hal staat in verbinding met de berging, kamer en keuken.

Het huis heeft een mooie ruime keuken, voorzien van een tegelvloer, grote (inloop) voorraadkast, raam en dubbele openslaande tuindeuren. Er is voldoende plek voor het plaatsen van een eettafel met stoelen. U heeft de beschikking over een grote, moderne U-vormige keuken met schiereiland. Deze is van vele gemakken voorzien: een vaatwasser, koelkast, oven, brede kookplaat en RVS afzuigkap. Boven de keuken bevindt zich een handige open inbouwkast, waarin u bijvoorbeeld servies of glaswerk kunt plaatsen.

Via fraaie schuifdeuren bereikt u de grote sfeervolle woonkamer. Deze is voorzien van een prachtige vloer, handige inbouwboekenkast en maar liefst vijf raampartijen die heerlijk veel buitenlicht binnenhalen.

De woonkamer staat in verbinding met de bijkeuken met daarin een buitendeur, cv-installatie, wasmachine- en drogeraansluiting.

1e verdieping: Vanaf de overloop van de 1e verdieping bereikt u drie slaapkamers, de badkamer en een grote inbouwkast/berging.

De drie slaapkamers zijn mooi ruim en licht, voorzien van een fraaie vloer. Een van de slaapkamers beschikt over een raam en wastafel. De andere twee kamers zijn voorzien van een dakkapel en spotverlichting. In de master bedroom bevinden zich tevens twee (dak)ramen en een prachtige Walk-in-closet. Deze bevindt zich in het midden van de kamer, waardoor u de kamer mooi in tweeën kunt verdelen, bijvoorbeeld in een slaapgedeelte en kantoorruimte.

In de prachtige moderne badkamer bevinden zich een inloop regendouche, wastafelmeubel, spiegel met verlichting, zwevend toilet, groot raam en design radiator.

2e verdieping: U komt aan op de overloop van de 2e verdieping die beschikt over een dakraam en schotbergruimte. Hier hangt ook de omvormer van de zonnepanelen en de mechanische ventilatie. Vanaf de overloop bereikt u een slaapkamer.

De ruime, sfeervolle slaapkamer is voorzien van een puntplafond, vloerbedekking, twee (dak)ramen en schotbergruimte.

De 2e verdieping beschikt over een vliering.

Buiten: Voor de woning bevinden zich een ruime oprit voor het ongehinderd plaatsen van 2 auto's en een terras, waarop u (door de ligging op het zuiden) heerlijk in de zon kunt vertoeven! Aan huis is een carport geplaatst van ca. 14 m². Deze grenst aan de inpandige berging en hal. Middels een poort bereikt u de zijtuin, die is voorzien van een gazon en tuinpad richting de achtertuin.

De achtertuin is prachtig aangelegd, ingericht met een terras, rijkelijke gevulde borders en een grote vijver, gemaakt van stapelblokken. Twee grote bomen zorgen voor een mooi schaduwrijk zitplekje. Achterin de tuin staat een ruime berging van ca. 11 m² voorzien van een raam. Daarnaast bevindt zich een schitterende houten overkapping van ca. 17 m², waaronder u bij mooi en slechter weer heerlijk in de buitenlucht kunt vertoeven!

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 189 m² • Externe bergruimte: 11 m² • Inhoud: 715 m³ • Bouwjaar: 1994, verbouwd in 2006 • Ruime, goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning • Schoongemaakt en geïmpregneerd (2023) • Geheel geschilderd (2023) • Centraal stofzuigsysteem (2006) • Waterontharder (2010) • Cv-installatie (2020) • 12 zonnepanelen (2022) • Krachtstoom aangebracht in de meterkast • In rustige, ruim opgezette buurt • Aan de rand van Hasselt, voorzieningen binnen handbereik • Ruime oprit voor het ongehinderd plaatsen van 2 auto's en carport: 14 m², met hierachter inpandige berging • Mooi aangelegde achtertuin met berging en sfeervolle overkapping (17 m²) • Grote, lichte woonkamer met schuifdeuren richting keuken • Ruime, moderne keuken met dubbele openslaande tuindeuren • Bijkeuken met cv-installatie, wasmachine & drogeraansluiting • 4 slaapkamers, waarvan 2 met dakkapel, 1 met wastafel en 1 met Walk-in-Closet • Moderne badkamer • Diverse inbouwkasten (in keuken, woonkamer en op overloop)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 715

Overige

Perceel oppervlakte 447

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 189
Inhoud woonhuis 715

Overige

Perceel oppervlakte 447

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij