Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heerlijk toch, die jaren ‘30 stijl? Een fijne erker, karakteristieke details, maar wel meegegaan met de tijd. Deze twee-onder-een-kapwoning aan de Eikstraat heeft daarnaast een flinke tuin op het zuiden, drie slaapkamers en energielabel C.

In de woonkamer draagt de fijne parketvloer bij aan de gezellige sfeer in deze woning. Zie je al voor je hoe je jouw eigen plekje gaat creëren? De aansluitende halfopen keuken heeft ruimte voor een eettafel, zo maak je ook hier een knus plekje van. De badkamer is op de begane grond, met douche en wastafel. En aan bergruimte ook geen gebrek: er is een grote bergzolder, ruime trapkast in de keuken en in de tuin is een vrijstaande stenen schuur.

Locatie De Eikstraat is een mooie en rustige straat en ligt in de wijk Stadsveld, nét buiten de Singel. Dicht bij het centrum, het industriegebied en het Volkspark. In de wijk vind je alle voorzieningen voor een lekker leven: scholen, winkels, sportvelden, een leuke tapasbar…te veel om op te noemen!

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Wonen in een rustige straat met winkels op loopafstand."

Indeling van de woning

Begane grond: Je komt binnen in de hal met granitovloer en vervolgens direct in de woonkamer met erker. Vanuit de woonkamer loop je door naar de gezellige keuken met gaskookplaat. Naast de keuken is een klein halletje, en hier is de badkamer, het aparte toilet en de achterdeur naar de tuin.

1e verdieping: Via de vaste trap bij de voordeur komen we op de eerste verdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers. De grote slaapkamer aan de voorzijde en de middelgrote slaapkamer hebben een vaste kast. De kleine slaapkamer heeft toegang tot het balkon/dakterras aan de achterzijde.

2e verdieping: Via een houten ladder bereik je de ruime bergzolder met dakkapel.

Tuin: De achtertuin bereiken we vanuit hal naast de keuken of de poort aan de zijkant van de woning. De tuin op het zuiden geeft alle ruimte voor groen & zon. Een feestje met vrienden of lekker een avond barbecueën? Met deze tuin heb je daar de perfecte plek voor. Achter in de tuin is een vrijstaande berging, voorzien van elektra.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1937. - Perceeloppervlakte: 177 m2. - Woonoppervlakte: 71,5 m2. - Inhoud: 310 m3. - Externe bergruimte: 11 m2. - Kozijnen: kunststof - Oriëntatie tuin: zuid. - HR combi ketel (eigendom) 2003 - Dakisolatie en dubbel glas. - Energielabel: C - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 310

Overige

Perceel oppervlakte 177
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 310

Overige

Perceel oppervlakte 177
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede