Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een woning met karakter, een flinke tuin en de natuur om de hoek: aan de Voortmansweg 84 is het goed vertoeven in deze hoekwoning uit 1914. Met behoud van de authentieke sfeer is de woning uitgebouwd en gemoderniseerd, en voorzien van zonnepanelen.

Je beschikt over een moderne keuken, een sfeervolle woonkamer met laminaatvloer en een zeer diepe achtertuin met overkapping. De tuin kijkt uit op het noorden, en door de diepte is er altijd wel een plekje in de zon te vinden. De overkapping is natuurlijk de ideale plek om gezellig samen te eten en te borrelen!

Op de bovenverdieping onder het karakteristieke mansardedak zijn twee ruime slaapkamers en een derde inloopkamer.

Locatie Wonend aan de rand van de stad is de natuur je nieuwe achterbuur. De wijk Voortman-Amelink bestaat voor een groot deel uit het buitengebied, en grenst aan het Enschedese dorp Lonneker. In je vrije tijd even de natuur in, heerlijk dat dat zo makkelijk bereikbaar is! En toch is de stad niet ver weg: binnen een kwartier fiets je naar de gezellige Oude Markt in het centrum van de stad. Je boodschappen doe je bij winkelcentrum Deppenbroek (1 km) of Roombeek (1,5 km).

Deze woning wordt aangeboden met een bouwtechnische keuring.

Quote van onze makelaar Rob Wennink: “Whow, wat een diepe vrij liggende achtertuin!"

Indeling van de woning

Begane grond: Je komt binnen aan de zijkant van de woning, in een ruime hal met het aparte toilet en de trap naar boven. Vanuit de hal ga je rechtsaf de dichte keuken in. De keuken kijkt uit op de voortuin en is heerlijk licht en ruim, met veel kast- en werkruimte en plek voor een eettafel. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur: je beschikt over een vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast. Aan de andere kant van de hal is de tuingerichte woonkamer. Er is genoeg ruimte voor een driezitsbank, maar door de indeling creëer je ook gemakkelijk een knusse sfeer. Door het zij- en achterraam heb je voldoende lichtinval. Naast de woonkamer is een kleine hal met toegang tot de tuin, en aansluitend de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel.

1e verdieping: Via de vaste trap in de hal bereik je de bovenverdieping. Vanaf de overloop heb je toegang tot twee slaapkamers, beide groot genoeg voor een tweepersoonsbed. De derde kamer is een inloopkamer onder de dakkapel.

Tuin: De diepe tuin op het noorden biedt alle ruimte voor de zon én de schaduw. Behalve een groot terras bij de achterdeur beschik je over een grote overkapping met barbecue en een gazon omgeven door groene borders. De tuin grenst aan het bos dus er is veel privacy. De vrijstaande berging met zolder zorgt voor de nodige extra bergruimte. De tuin bereik je via de achterdeur of de poort aan de zijkant van de woning.

Nog interessant om te weten:

- Bouwjaar: 1914. - Perceeloppervlakte: 215 m2. - Woonoppervlakte: 72,1 m2. - Inhoud: 281 m3. - Externe bergruimte: 13,6 m2 - Daknaïsolatie - Benedenverdieping enkele en dubbele beglazing, slaapvertrekken enkele beglazing. - Kunststof kozijnen (2021) - 8 zonnepanelen - Energielabel: E. - HR-combi-ketel 2014, huur. - Glasvezelverbinding. - Recht van overpad voor naaste buren, nr. 82. - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 281

Overige

Perceel oppervlakte 215

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1914
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1914
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 281

Overige

Perceel oppervlakte 215

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars Enschede