Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom thuis in deze karakteristieke, charmante en instapklare vrijstaande jaren 30 woning!

Wij bieden deze gemoderniseerde vrijstaande woning aan gelegen op steenworp afstand van het centrum van Hengelo. Stijl, comfort, warmte en sfeer komen hier samen voor een onvergetelijke woonervaring! De authentieke jaren 30 details zoals de entree, granitovloer, glas-in-lood, paneel-, en en-suitedeuren. Aan de voorzijde heb je wat reuring en aan de achterzijde tref je alle ruimte en rust! De tuin, welke voorzien is van een ruime overkapping en berging, biedt een zee aan mogelijkheden! Door de diepte van de tuin is er de gehele dag wel een plekje in de zon te vinden. Wat een luxe!

De woning ligt niet direct aan de Oldenzaalsestraat maar wordt gescheiden door een fietspad. Het is een buurtje waar men elkaar nog kent en waar leuke vooroorlogse woningen staan. Het stadscentrum is op loopafstand en met de auto zit je zo op de A1. Winkels en alle overige voorzieningen zijn letterlijk binnen handbereik.

Indeling van de woning: Begane grond: ruime en overdekte entree met hal, meterkast, trapopgang, kelder, toilet met fontein, eetkamer met erker en en-suite deuren, woonkamer met openslaande tuindeuren, keuken voorzien van inbouwapparatuur, bijkeuken met CV-opstelling, wasmachine-aansluiting en bergkasten. Eerste verdieping: overloop met trapopgang, 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kast en badkamer (2020) met natuurlijke uitstraling die voorzien is van een inloopdouche, wastafelmeubel met enkele wastafel en wandcloset. Tweede verdieping: ruime zolder welke momenteel in gebruik is als slaapkamer en welke voorzien is van een dakkapel, 3 dakramen, airconditioning en voldoende bergruimte door vaste kasten en knieschotten. De houten balkconstructie is hier in het zicht. Tuin: houd je van tuin en ruimte om je hobby’s uit te oefenen, dan kun je hier uit de voeten! De tuin is voorzien van bestrating, gras en is gelegen op het noordwesten. Achterin bevindt zich een zeer ruime overkapping van 35 m2 welke volledig is voorzien van een glazen wand, houtkachel, heaters en elektrapunten. Vervolgens een ruime berging met verdieping van maar liefst 30 m2. Via de poort aan de linkerzijde bereik je de tuin.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Wonen in jaren 30 stijl begint hier. Jouw sleutel tot geluk past perfect op dit adres!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1935 - Woonoppervlakte: 134 m2 - Inhoud: 486 m3 - Perceeloppervlakte: 270 m2 - CV-ketel: Remeha, 2015, eigendom - Isolatie: dakisolatie - gevelnaïsolatie - gedeeltelijk dubbel glas - voorzetbeglazing. - Zonnepanelen: 6 stuks, Trina Solar Vertex S all black 415wp, 2024, eigendom - Airconditioning-unit op zolder - buiten schilderwerk 2019 - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie en een ouderdomsclausule opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 486

Overige

Perceel oppervlakte 270
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 486

Overige

Perceel oppervlakte 270
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV