Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een woning met een verrassend grote tuin?

Dit huis biedt een oord van rust, gelegen ver van de drukke straat. De voorzijde en achterzijde stralen een ongekende ruimte en kalmte uit. De openslaande deuren in de achtergevel zorgen voor fijn contact met een heerlijke buitenruimte. De tuin strekt zich uit over een indrukwekkende lengte en biedt talloze mogelijkheden. Op diverse zitplekjes in de tuin kun je de hele dag genieten van de zon. Of je nu kiest voor een plekje in de zon of liever in de schaduw, de opties zijn eindeloos. Achterin bevindt zich een verrassende ruimte, ook wel bekend als "de kroeg". Hier tref je een barretje, een grote tafel, elektra en isolatie aan. Deze veelzijdige ruimte kan tevens dienen als kantoor of praktijk aan huis. Het huis onthult zijn ruimtelijke verrassingen, en de keuken sluit prachtig aan op de tuin.

De woonkamer verwelkomt je met een gezellige haard en een inbouwkast met veel ruimte voor decoratie. Met in totaal drie slaapkamers en een aangename badkamer inclusief ligbad, biedt dit huis comfort. De hoofdslaapkamer opent haar deuren naar een balkon met een uitzicht op de tuin, waar fluitende vogels een prachtig concert verzorgen. Hier wil je toch ook elke dag wakker worden!

Locatie: De woning ligt in een rustige straat. Wat het nog extra rustige maakt is de ruime ligging vanaf de straat. Aan de rand van het mooie groene Laurapark, een gezellige plek waar de kinderen uit de buurt samen spelen. Hou je van wandelen in de natuur dan zit je hier goed. Lekker een rondje door het Genselerpark of langs het kanaal richting Delden. In deze buurt heb je alles bij de hand zoals de basisschool, verschillende sportverenigingen, de supermarkt voor je al dagelijkse boodschappen. Daarnaast ben je in nog geen 10 minuten fietsen in de binnenstad van Hengelo. Met de auto ben je binnen no-time op de uitvalswegen A1 en A35.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: Als makelaar breng ik niet alleen huizen bij elkaar, maar ook dromen en de perfecte thuisbasis voor geluk.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: entree, toilet, meterkast, woonkamer met een fijne haard en een inbouwkast, mooie keuken, Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 toegang naar balkon, ruim opgezet badkamer voorzien van wandcloset, douchecabine, wasmeubel en ligbad. Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken overloop, 1 ruime zolder als opbergruimte. Deze ruimte is tevens ook te gebruiken als een slaapkamer of een thuiswerkplek. Tuin: Een weelderige tuin met een charmant vijvertje zorgt ervoor dat je het hele jaar door volop kunt genieten van de buitenruimte. Daarnaast beschikt het over een ruim bijgebouw met een gezellige "kroeg" compleet met bar en opslagruimte.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1959 Perceeloppervlakte: 410 m2 Woonoppervlakte: 92 m2 Inhoud: 355 m3 Isloatie: daknaïsolatie - gevelnaïsolatie - dubbele beglazing CV-installatie: Remeha 2010 eigendom Waterontharder in kelderkast Buitenschilderwerk 2021 professioneel

De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 410

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 355

Overige

Perceel oppervlakte 410

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV