Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wilt u wonen op een mooie en kindvriendelijke locatie in de wijk Nieuwland-Amersfoort, op loopafstand van voorzieningen en nabij uitvalswegen? Kom dan zeker eens kijken bij deze uitgebouwde tussenwoning!

De woning is met 159 m² woonoppervlakte op elke verdieping zeer royaal te noemen. Door de uitbouw op de begane grond is hier een fijne leefruimte ontstaan, bestaande uit een riante en lichte woonkamer met zicht op de tuin en een woonkeuken aan de voorzijde. Er zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig op de 1e verdieping. Vanwege de aanwezigheid van een groot dakkapel op de 2e verdieping, over vrijwel de gehele breedte van de woning, zijn hier ook nog 2 ruime slaapkamers en een wasruimte aanwezig. Met de ligging aan de voorzijde, aan een brede en groene laan, maar zeker ook aan de achterzijde met een zeer vrije en zonnige tuin op het Zuidwesten is het hier heerlijk thuiskomen! Vanwege de aanwezigheid van 10 zonnepanelen (2020) en de volledige isolatie is deze woning ook zeer energiezuinig en beschikt deze over een label A.

Alle denkbare voorzieningen zoals winkels, scholen en sportaccommodaties liggen op korte afstand. Op steenworp afstand is een groen plantsoen met speeltoestellen gelegen. Het winkelcentrum ‘De Nieuwe Hof’ ligt slechts op enkele minuten loopafstand. Met de fiets bent u in circa 15 minuten in het stadscentrum van Amersfoort. Ook is het openbaar vervoer goed te bereiken naar alle richtingen en met de auto zit u met enkele minuten op de uitvalswegen (A1 / A28).

Bouwjaar 1995. Woonoppervlakte 159 m². Perceeloppervlakte 159 m² . Energielabel A.

INDELING

Begane grond: u stapt binnen in de hal met ruimte voor uw garderobe, toiletruimte met fonteintje en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal loopt heeft u toegang tot de woonkeuken. De moderne keuken is opgesteld in een hoek, voorzien van diverse lades en kasten met hoogglans witte fronten. De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning, hierdoor kijkt u tijdens het koken prettig weg de straat in. De keuken is uitgerust met de nodige inbouwapparatuur, waaronder een inductiekookplaat, kokend waterkraan, vaatwasmachine, combi-oven en koelkast. Gezien de ruimte heeft u hier voldoende plek voor het plaatsen van een eettafel. Zodra u de woonkamer binnen stapt wordt direct zichtbaar hoe ruim de woning is. Gezien de achterpui grotendeels uit glas bestaat, komt er veel lichtval de woning binnen. Via de loopdeur heeft u toegang tot de verzorgde achtertuin. Het plafond beschikt over akoestische panelen en de vloer is afgewerkt met laminaat. Ook is er nog een praktische trapkast aanwezig.

De achtertuin is sfeervol aangelegd. Vanwege de perfecte zonligging op het zuidwesten heeft u hier grotendeels van de dag zon. Voor wat verkoeling, zowel binnen als buiten, is er een elektrische uitvalscherm geplaatst. De tuin is aangelegd me sierbestrating en plantenborders. Achter in de tuin treft u nog een stenen berging, met aangrenzend een gezellige overkapping (2021). Ook is er een achterom aanwezig.

1e verdieping: via de overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De 2 slaapkamers aan de achterzijde zijn afgewerkt met behang en op de vloer is zeil aanwezig. De aanwezige ramen met ventilatieroosters zorgen voor een prettige lichtinval. De woning aan de voorzijde is over de gehele breedte van de woning gelegen, hierdoor is deze lekker ruim. Ook hier is de vloer afgewerkt met zeil en zijn de wanden voorzien van behang. Ook vindt u hier nog een grote kastenwand.

De badkamer beschikt over een complete inrichting met ligbad, douchecabine, toilet en wastafel. De wanden zijn voor de helft betegeld met lichte wandtegels.

2e verdieping: op deze verdieping zijn 2 slaapkamers en een wasruimte aanwezig. De kamer die nu aangeduid wordt als wasruimte zou zelfs nog kunnen dienen als 6e slaapkamer. Ruimte komt u in deze woning dan ook niet te kort. De aanwezige dakkapel op de achterzijde vergroot de ruimte aanzienlijk. Achter de schuine kanten is nog extra bergruimte aanwezig. Alle 3 de kamers kunt u bereiken via de overloop. Deze is overigens voorzien van een vaste kast.

Bijzondere kenmerken: - Royale tussenwoning - Uitbouw op de begane grond aanwezig - Moderne keuken (circa 2019) - Maar liefst 5 slaapkamers (6 mogelijk) - Dakkapel over de gehele breedte van de woning - Goed verzorgde en zonnig gelegen achtertuin - Volledig geïsoleerd, voorzien van 10 zonnepanelen, energielabel A - Gelegen in een kindvriendelijke wijk, nabij voorzieningen en uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 515

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 159
Inhoud woonhuis 515

Overige

Perceel oppervlakte 159
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij