Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN STARTERSDROOM

Denk je aan je eerste eigen woning? Dit 3-kamer appartement gelegen in Dorrestein heeft een goede indeling en ligt in een groene omgeving, ideaal voor starters! Het is een comfortabel appartement dat dichtbij de natuur ligt, maar ook vlakbij de gezelligheid van de binnenstad van Amersfoort. Het appartement heeft een fijn balkon gelegen op het zuidwesten. Voel je welkom in je nieuwe thuis! 

KENMERKEN VAN DIT FIJNE APPARTEMENT 

Licht en comfort: Het appartement is licht en biedt een rustige sfeer, ideaal om te ontspannen 
Groen en rust: Gelegen bij het bos, biedt het een natuurlijke omgeving waar je tot rust kunt komen.
Zonnig balkon: Het balkon biedt een mooi uitzicht, perfect om van de zon te genieten. 
Lichtinval: De woon-/eetkamer heeft een heerlijke lichtinval, wat zorgt voor een aangename leefruimte.
Dichtbij de stad: De bruisende binnenstad van Amersfoort met al haar terrassen en winkels ligt aan je voeten.

EEN COMFORTABEL THUIS VOOR ELKE DAG 

Zodra je dit aangename appartement binnenstapt, merk je de ontspannen sfeer op. Dankzij de grote ramen valt er veel daglicht binnen, wat de woonkamer een open en lichte uitstraling geeft. Het is een fijne plek om tot rust te komen na een drukke dag.

De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zitgedeelte en heeft een aparte eetkamer (voorheen slaapkamer), waar je een grote eettafel kwijt kunt en gezellig kunt samenzijn met vrienden en familie. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat en vaatwasser klaar voor al je kookavonturen, of je nu een eenvoudige maaltijd bereidt of een diner voor gasten.

Op het balkon kun je genieten van de buitenlucht en het uitzicht, of het nu bij een ochtendkoffie is of tijdens de avonduren. Het biedt een prettige plek om even te ontspannen.

De slaapkamer is een rustige ruimte waar je je kunt terugtrekken. De badkamer is netjes en functioneel, ideaal voor een frisse start van de dag of om de dag ontspannen af te sluiten.

Dit appartement biedt een comfortabele leefomgeving waar je kunt genieten van kleine dagelijkse dingen, zoals het uitzicht op groen, de warmte van de zon, het geluid van vogels en het eten van een zelfbereide maaltijd.

EEN PLEK WAAR NATUUR EN STAD ELKAAR ONTMOETEN

Dorrestein is een wijk die rust combineert met de nabijheid van de stad. Je hebt de natuur dichtbij, met bossen die uitnodigen om te verkennen, terwijl de stad met al haar voorzieningen makkelijk bereikbaar is. Amersfoort heeft een historische uitstraling en biedt winkels, terrassen en culturele activiteiten. Hier vind je een balans tussen een rustige woonomgeving en het levendige stadsleven.

Ontdek dit lichte, sfeervolle appartement in het groene hart van Dorrestein. Omarm de natuurlijke rust van de bosrijke omgeving en word zen tijdens wandelingen of jogsessies. Het balkon is een zonnige uitvalsbasis voor ontbijtjes in de open lucht en avonden vol gezelligheid. De woonkamer is voorzien van goed lichtinval vanwege de perfecte zonligging. De binnenstad van Amersfoort, met haar levendige terrassen en winkels, ligt op een steenworp afstand. En de keuken? Die is uitgerust met inbouwapparatuur die elke maaltijd tot een feest maakt. Een ideale start voor jou als je droomt van een eigen plek. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 182

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 182

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort