Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN HET GILDEKWARTIER

Op zoek naar een comfortabele en moderne woning in een levendige omgeving? Het Gildekwartier biedt een ideaal thuis voor wie toe is aan meer ruimte. Met een zonnige tuin, dakterras, zonnepanelen en een energielabel A+, is dit huis perfect voor wie een nieuwe fase in het leven wil beginnen.

KENMERKEN VAN DE WONING

PRAKTISCHE BERGING EN 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN: In het souterrain vind je een handige berging én maar liefst twee eigen parkeerplaatsen, wat een groot voordeel is als je woont in de binnenstad. Bovendien is het mogelijk om hier een laadpaal te plaatsen.
UNIEKE INDELING: De woning heeft een speelse en praktische indeling.
COMFORTABELE WOONKAMER: De woonkamer is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming en een schuifpui naar de achtertuin op het zuiden.
MODERNE KEUKEN: De open keuken is uitgerust met inbouwapparatuur, waaronder een Quooker.
VIER SLAAPKAMERS: Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers van een goed formaat en op de tweede verdieping bevindt zich nog een vierde slaapkamer. Deze zijn ook allemaal voorzien van vloerverwarming en een eigen thermostaat.
HANDIGE OPBERGRUIMTE: Er is een bergkast op de eerste verdieping en een aparte wasruimte op de tweede verdieping.
DAKTERRAS OP HET ZUIDEN: Het dakterras, bereikbaar via de slaapkamer op de tweede verdieping, biedt een fijne extra buitenruimte.
DUURZAAM WONEN: De woning is voorzien van 9 zonnepanelen, volledige vloerverwarming en een energielabel A+!
CENTRALE LOCATIE: Gelegen in het Gildekwartier, dichtbij de Eemhaven, het Eemkwartier, het stadscentrum en het Centraal Station.

Deze woning in het Gildekwartier is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een energiezuinig huis (energielabel A+) in een bruisende omgeving. Deze woning is direct klaar voor bewoning, zonder zorgen over renovaties kun je gelijk genieten van jouw nieuwe thuis.

De slimme en speelse indeling van het huis biedt genoeg ruimte en gezelligheid. Er is voldoende plek voor een comfortabele bank, een eettafel waar vrienden en familie samenkomen en zelfs een knus hoekje voor je favoriete leesstoel of een speelhoekje voor de kinderen. 

De open keuken is voorzien van moderne apparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, combi-oven, koelvriescombinatie, vaatwasser, afzuigkap en een Quooker. De keuken heeft alles wat je nodig hebt om de lekkerste maaltijden op tafel te zetten en waar je aan het einde van de dag samenkomt. 

De woning is voorzien van vier slaapkamers. Elke kamer biedt voldoende ruimte voor een bed en extra meubels, zoals een bureau of een kledingkast. Je kunt je heerlijk opladen voor een nieuwe dag! 

Op de tweede verdieping is er een dakterras, een fantastische extra plek buiten. Hier kun je heerlijk genieten van de buitenlucht. Op de begane grond, grenzend aan de woonkamer, is de zonnige tuin op het zuiden te vinden. 

Deze prachtige woning bevindt zich in het Gildekwartier. Dankzij de nabijheid van de Eemhaven en het Eemkwartier is er altijd wat te beleven en ook het bruisende stadscentrum en Centraal Station liggen op loopafstand. Op het gezellige Eemplein vind je diverse restaurants, een supermarkt, bioscoop, bibliotheek, schoenenwinkel en nog veel meer. In de zomermaanden kun je bovendien een bootje huren voor een ontspannen tochtje over het water. Liever de stad verkennen? Binnen vijf minuten sta je op De Hof met zijn vele terrasjes en in de knusse Langestraat kun je naar hartenlust winkelen. En ben je met de auto? Geen probleem! De uitvalswegen A1 en A28 zijn goed bereikbaar.

Ben je op zoek naar een comfortabele en moderne woning in een levendige buurt? Koppelweg 188 in het Gildekwartier biedt een ideaal thuis voor starters en gezinnen die toe zijn aan meer ruimte. Met een zonnige tuin, een dakterras en energiezuinige voorzieningen, is dit huis een slimme keuze voor de toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 111

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2016
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2016
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 451

Overige

Perceel oppervlakte 111

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort