Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

COMFORTABEL WONEN
Ben je op zoek naar je eerste eigen woning die past bij jou? Dit 2-kamer appartement in de wijk Liendert biedt een ideale start! Met de nabijheid van groen en de binnenstad van Amersfoort binnen bereik, is dit een plek waar je je helemaal thuis zal voelen. Ontdek de praktische voordelen van dit appartement en zie jezelf al thuiskomen in jouw eigen ruimte. 

DE KERNPUNTEN VAN JOUW NIEUWE THUIS

Compact en comfortabel: Dit 2-kamer appartement is praktisch ingedeeld en biedt voldoende ruimte voor een comfortabel woon- en slaapgedeelte.
Groen in de buurt: Met het Waterwingebied en het vele groen van Rustenburg dichtbij heb je altijd een plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.
Kokkerellen: De keuken is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast en vriezer, waardoor je alle voorzieningen bij de hand hebt.
Zonnig balkon op het zuiden: Het balkon biedt een fijne buitenruimte waar je kunt genieten van de zon en frisse lucht.
Goed gelegen in Liendert: Met een gunstige ligging ben je snel in de binnenstad van Amersfoort en bij sportcomplex Amerena voor ontspanning en activiteiten.

FIJN THUISKOMEN 


Stap binnen in dit sfeervolle appartement en voel je direct thuis. De lichte woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en eethoek. De keuken is voorzien van apparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, oven, koelkast en vriezer en biedt voldoende werk- en opbergruimte. 

Dit appartement is voorzien van een fijne slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer en de wanden zijn licht afgewerkt. Er is een vaste kast, waardoor er genoeg opbergmogelijkheden zijn. 

Het balkon is een heerlijke plek. Hier kun je een groot deel van de dag genieten van de zonnestralen onder het genot van een heerlijk drankje.

De locatie van dit appartement is ideaal voor wie het beste van twee werelden zoekt. De rust van de natuur is nooit ver weg, terwijl de dynamiek van de stad lonkt voor wie op zoek is naar cultuur, winkels en gezelligheid. En met sportcomplex Amerena in de buurt, is er geen excuus meer om niet in beweging te komen.

EEN KANS DIE JE NIET WILT MISSEN

Praktisch: Dit 2-kamer appartement in Liendert is jouw kans op een eigen thuis.
Dichtbij de natuur: Het nabijgelegen Waterwingebied van Rustenburg biedt een oase van rust.
Kokkerellen: Voorzien van alle gemakken om heerlijk te kunnen koken.
Heerlijk zonnig balkon: Geniet op je balkon van de zon en ontspan in je eigen buitenruimte.
Fijne locatie: De ideale ligging met de binnenstad en sportfaciliteiten binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 191

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 191

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort