Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Royale hoekwoning met maar liefst 5 slaapkamers en een ruime zolderkamer. Daarnaast beschikt de woning over een nette open keuken (2022), serre voorzien van 2 lichtkoepels, vrijstaande berging en een achterom. Ook is er een inpandige carport aanwezig, ideaal voor het droog stallen van uw voertuig.

De ligging van de woning is bijzonder prettig. Zielhorst is een groene en kindvriendelijke wijk met veel speelveldjes en om de hoek ligt het “Park Schothorst”. Winkelcentrum Emiclaer ligt op loopafstand, evenals NS Station Schothorst en het gezellige stadscentrum van Amersfoort ligt binnen 15 minuten fietsafstand. Daarnaast biedt de wijk een divers aanbod van (basis)scholen, kinderdagverblijven, sportvoorzieningen en gezondheidscentra. Ook de uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar.

Bouwjaar 1990. Woonoppervlak 165 m². Perceeloppervlakte 209 m². Energielabel A.

INDELING

Begane grond: entree, hal, toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Trapopgang en toegang naar de woonkamer. De woning is voorzien van gezellige en lichte woonkamer met openhaard. Ook is er airconditioning en een trapkast aanwezig. De woonkamer en keuken beschikken over een leistenen vloer met vloerverwarming en de wanden hebben een nette spachtelputz en vliesbehang afwerking. Grenzend aan het zitgedeelte van de woonkamer betreedt u middels de schuifpui de serre met veel daglichtinval door de aanwezige 2 lichtkoepels. Alsmede is hier een vaste kastenwand aanwezig en bereikt u vanuit deze ruimte de achtertuin. De nette hoekkeuken (2022) is aan de voorzijde gesitueerd, heeft een neutrale kleurstelling en beschikt over de nodige inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en combi-oven. Ook is hier de mogelijkheid om een eettafel te plaatsen.

Tuin: ruime brede onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van sierbestrating en een perk met beplanting, gelegen op het zuidoosten. Aan de achtergevel van de woning is er een zonwering aanwezig, ideaal voor een schaduwplek op een zomerse dag. Tevens is er een grote vrijstaande stenen berging voorzien van verwarming en elektra, alsmede is er een achterom aanwezig. Daarnaast bevindt er zich aan de voorzijde van de woning de mogelijkheid om uw auto overdekt te stallen onder de inpandige carport.

Eerste verdieping: overloop met toegang naar vier slaapkamers. Een van de slaapkamers heeft toegang naar een aparte ruimte wat bijvoorbeeld als inloopkast of aparte werkplek gebruikt kan worden. Drie slaapkamers zijn voorzien van airconditioning en ook rolluiken. Tevens is er een aparte ruimte voor de cv ketel (Intergas, 2023), ook bevindt zich hier de wasmachineaansluiting. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, wandcloset en een luxe douchecabine. De badkamer is voorzien van een infraroodplaat aan het plafond.

Tweede verdieping: via de vaste trap bereikt u deze verdieping, voorzien van een vijfde slaapkamer en een royale zolderruimte. De aanwezigheid van 4 dakramen zorgen voor veel lichtinval. Ook zijn er rolluiken aanwezig zowel op de dakramen als de voorramen. Deze verdieping beschikt over een plavuizenvloer met vloerverwarming.

Bijzondere kenmerken: - Royale hoekwoning - 5 slaapkamers én een ruime zolderkamer - Achtertuin gelegen op het zuidoosten, achterom bereikbaar - Vrijstaande stenen berging, voorzien van elektra en verwarming - Energielabel A - 10 zonnepanelen - Parkeren op eigen terrein mogelijk - Op korte afstand van winkelcentrum, stadscentrum en uitvalswegen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 529

Overige

Perceel oppervlakte 209
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 529

Overige

Perceel oppervlakte 209
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij