Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Flevostraat 8, misschien wel jouw toekomstige thuis in het prachtige Amersfoort. Deze karakteristieke woning heeft door het gehele huis mooie paneeldeuren en een doorzon woonkamer met een balkenplafond. Wat de locatie betreft, ligt deze woning op een steenworp afstand van het levendige Eemplein, waar je diverse restaurants, cafés, een bioscoop, een theater en zelfs een sportschool vindt. Het nabije winkelcentrum en de supermarkt maken je dagelijkse boodschappen tot een fluitje van een cent. Ook scholen liggen binnen handbereik, waardoor deze woning perfect is voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Het openbaar vervoer is eenvoudig bereikbaar, met het Centraal Station op loopafstand. Hierdoor is deze woning een geweldige uitvalsbasis voor zowel werk als vrije tijd. En als kers op de taart ligt de gezellige binnenstad van Amersfoort ook binnen handbereik, waar je kunt genieten van de vele winkels, boetieks, musea en historische gebouwen.

De indeling is als volgt: Begane grond: entree, toiletruimte, trap naar de 1e verdieping en een trapkast. Doorloop naar de moderne keuken die geplaatst is in een rechte opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De ruime doorzon woonkamer is een fijne lichte leefruimte met openslaande tuindeuren, erker aan de voorzijde en een openhaard wat natuurlijk fantastisch is met de koude winterdagen. Vanuit de keuken en de woonkamer heb je toegang tot de achtertuin.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 aan de achterzijde en de 3e slaapkamer en de badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel bevinden zich aan de voorzijde. Vaste trap naar….

2e verdieping: zolderverdieping met C.V.-ketel en bergruimte. De zolder is een grote open ruimte met 2 dakramen die je naar eigen smaak kunt inrichten. Denk aan een extra slaapkamer, een speelruimte voor de kinderen of een rustige thuiswerkplek.

De sfeervolle achtertuin met achterom is maar liefst 18m diep en is gelegen op het noordwesten. De tuin is sfeervol aangelegd met een groot terras, deels gazon met aan weerzijden borders met o.a. een prachtige palmboom die je direct een vakantiegevoel geeft. Achter in de tuin staat een houten berging, ideaal voor de fietsen en/of tuinspullen. Deze woning biedt zowel voor als achter een vrije ligging, wat betekent dat je kunt genieten van je privacy terwijl je nog steeds in het hart van de stad woont.

Ontdek de charme van deze leuke karakteristieke woning en ervaar zelf de unieke combinatie van historische charme en modern comfort. Bel Snel voor het inplannen van een bezichtiging!

Sterke punten van deze woning: * Karakteristieke eengezinswoning met mooie elementen uit de jaren '30 * Diepe achtertuin van ca. 18m met achterom en houten berging * Ruim doorzonwoonkamer * Nette keuken in rechte opstelling met diverse inbouwapparatuur * Er zijn 3 slaapkamers met een mogelijkheid voor een 4e slaapkamer * De 1e verdieping is geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR+ beglazing * De C.V.-ketel is van 2021 (Intergas) * Fantastische centrale ligging

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 180

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1922
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1922
Woon oppervlakte 78
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 180

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars