Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

DEZE WONING BEZICHTIGEN? DAT KAN! STUUR ONS KANTOOR EEN BERICHT.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Wij leggen jouw bod voor aan de verkoper en nemen persoonlijk contact met je op. Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

U KUNT VIA ONZE WEBSITE EEN BOD UITBRENGEN TOT 26 JANUARI 20:00.
In een levendige buurt in Rotterdam Zuid, staat op een gunstige plek een verrassend leuke, unieke benedenwoning (twee woonlagen) met stadstuintje op eigen grond. Het gaat om een voormalige winkel met bovenwoning. Het hele pand telt 3 verdiepingen en een nok, maar is in 2006 opgesplitst in 2 woningen. In 2008/2009 is het gehele pand onder architectuur volledig gerenoveerd en iets naar achter uitgebouwd.

Indeling, begane grond:
Op de begane grond zie je de schuine ingang in het voorportaal en het grote, op het zuiden gelegen etalageraam, dat typisch is voor de winkeltjes in deze buurt. Eenmaal binnen, sta je direct in de ruime leefkeuken. Daar is genoeg ruimte voor een extra grote eettafel, waar je gezellig met vrienden en familie kunt zitten, terwijl de kok een gesprek kan voeren met de gasten. Ondertussen kunnen de gasten genieten van het uitzicht op de straat, een stuk groen en de levendigheid die je daar ervaart.

Vanuit de keuken kom je bij een inpandige berging, waar je ook het eerste toilet kunt vinden. Voorbij het toilet en de berging krijg je een afstapje van zo’n 30 cm, waardoor de woonkamer is afgescheiden van de keuken. Tussen de keuken en de woonkamer zit een ruime kast waar de cv-ketel is bevestigd, samen met de mechanische ventilatie. De ruime woonkamer heeft een plafond van 3 meter hoog en heel veel glas van het plafond tot aan de vloer, waardoor de woonkamer nog ruimer lijkt. Via de openslaande deuren kom je in de achtertuin, die gesitueerd is op het noorden. Ondanks dat, is er altijd wel een zonnetje te vinden, vooral zo rond 16 uur is het er heerlijk vertoeven. Niet te warm, maar zeker ook niet te koud.

Eerste verdieping:
Weer terug het opstapje op, kom je bij de trap die je naar de eerste verdieping leidt. Boven zie je de eerste slaapkamer al direct voor je. Het is een L-vormige kamer, die enorm ruim is. Het is voorzien van een inloopkast. Ook heeft deze kamer dezelfde grote ramen en openslaande deuren als de woonkamer, alleen gaan deze deuren naar een frans balkon.

Halverwege de gang zie je de badkamer. Deze is voorzien van een tweede toilet, een wasmachine aansluiting, een wastafel, een groot ligbad en een handige, ruime inloopdouche (regendouche).

Als laatste zie je de tweede, erg ruime slaapkamer: de master bedroom. Deze is, net als de andere slaapkamer, gesitueerd over de hele breedte van de woning. De prachtige glas in loodramen hebben ze gelukkig heel mooi bewaard tijdens de renovatie en voorzien van voorzetramen met dubbel glas. Over de hele breedte van de kamer zijn meerdere, grote ramen geplaatst, waardoor je ook in deze kamer veel lichtinval hebt.

De woning ligt aan een drukke straat. Het is de doorgaande weg tussen het Feijenoord stadion en het Zuidplein. Maar ondanks de drukte hoor je zeer weinig van het verkeer.

Omgeving:
Al ligt de woning aan een drukke straat, op nog geen 5 minuten loopafstand ben je in het park. Liever een dagje winkelen? Dan ben je binnen 5 minuten loopafstand bij de Boulevard Zuid, waar je 2 kilometer aan winkelstraat hebt. Of je gaat de andere kant op, zodat je binnen 8 minuten loopafstand op het Zuidplein bent. Hier vindt je ook de metro en verschillende buslijnen, het Ahoy, het theater en het zwembad. Aan scholen ook geen gebrek. In de directe omgeving vindt je drie basisscholen en meerdere scholen voor het voortgezet onderwijs. Ook zijn er veel speeltuinen of speelplekjes in de directe omgeving, net als een ziekenhuis. Uitgaansgelegenheden zijn er op korte afstand ook te vinden, maar ga je liever naar het centrum van Rotterdam, dan ben je er met zowel het openbaar vervoer als met de auto of de fiets ook lekker snel. De tram stopt aan het eind van de straat, de bus heeft in de straat meerdere haltes, dus je hoeft nooit ver voor het openbaar vervoer. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de snelwegen A15/A16.

Kortom, een leuke, unieke woning, in een gebied dat zeer gunstig gelegen is.

Bijzonderheden:
• Eigen grond
• Benedenwoning (3 kamers) over twee woonlagen
• Achtertuintje op het noorden
• Ruime kamers
• Glas in lood ramen op de eerste verdieping
• Volledig gerenoveerd in 2008/2009
• Dak, vloer en wanden zijn volledig geisoleerd in 2008/2009
• Achtergevel is vernieuwd in 2008/2009
• Nieuw leidingwerk (electra, gas, water, afvoeren), weggewerkt in de wanden en vloeren in 2008/2009
• Nieuwe radiatoren (2008/2009) en nieuwe cv-ketel voor warmte en warm water (Intergas HRE A36/30 HR-ketel, juni 2020)
• Mechanische ventilatie in de keuken, toilet en badkamer (2008/2009)
• Voormalig winkelpand
• Hardhouten kozijnen voorzien van HR++ glas (gehele woning)
• Voorgevel is gereinigd en opnieuw gevoegd in 2008/2009
• Buiten schilderwerk is in 2020 en in 2022 uitgevoerd.
• Energielabel A
• Woonoppervlakte 103 m2
• Tuin (noorden) 25 m2

• Ouderdoms- en materiaalclausule is van toepassing
• Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris.

Koper is bekend met het feit dat hij onderzoeksplicht heeft jegens het verkochte. Deze onderzoeksplicht omvat onder andere het onderzoeken of het beoogde gebruik is toegestaan. Koper heeft voldoende onderzoek uitgevoerd en vrijwaart verkoper en verkopend makelaar van iedere aansprakelijkheid omtrent het gebruik.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 386
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 22.72
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.32
Tuin breedte 5.26
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 386
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 22.72
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
Tuin achter Ja
Tuin diepte 4.32
Tuin breedte 5.26
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2019
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 2
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Makelaar