Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ruime eengezinswoning met eigen parkeerplaats en tuin op het zuidwesten. Dat typeert deze eengezinswoning in de wijk Broekvelden met in de nabijheid het winkelcentrum Broekvelden en diverse basisscholen. Ook een keur aan sportvoorzieningen alsmede de sporthal liggen binnen handbereik.

De woning heeft een goede bereikbaarheid ten opzichte van de uitvalswegen naar de A12 en N11 alsmede naar het centrum van het dorp. Het NS-treinstation (traject Utrecht – Leiden) is op nog geen 5 minuten fietsen gelegen.

Wij geven alvast een indicatie van de indeling: Ruime entree met meterkast (10 groepen en 3x aardlekschakelaar), toilet met fonteintje en trap naar de verdieping. Flinke tuingerichte woonkamer met een houtkachel, kast onder de trap en openslaande deuren naar de tuin. De tuin is zuidwest gericht en heeft een diepte van circa 11 meter. Door de ligging van de tuin kunt u nagenoeg de gehele dag van de zon genieten. In de tuin is een vrijstaande houten berging voorzien van elektra aanwezig. Aan de voorzijde van de woning is de open, luxe uitgevoerde keuken van SieMatic met diverse inbouwapparatuur van het merk Boretti, te weten een wijnklimaatkast, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, stoomoven, 6 pits fornuis met 2 ovens en een braadplaat. Over de gehele begane grondvloer is een eikenhouten vloer geplaatst.

1e verdieping: overloop, slaapkamer aan de voorzijde met een frans balkon, slaapkamer aan de achterzijde met een L- vormige kastenwand. De badkamer is tijdens de bouw vergroot is deze is voorzien van een inloopdouche, groot ligbad alsmede een wastafelmeubel met 2 wastafels. Er is een separaat toilet aanwezig.

2e verdieping: hier is thans een open ruimte met een dakraam en de opstelplaats voor de cv-ketel (Internet HR combi ketel uit 2011), unit voor de mechanische ventilatie alsmede de aansluitpunten voor de wasmachine en droger. De ruimte leent zich er prima voor om hier één of twee kamers te realiseren.

Kenmerken: Bouwjaar: 2011 Gebruiksoppervlakte: ca. 140 m² Perceeloppervlakte: 152 m² eigen grond Energielabel: A

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 486

Overige

Perceel oppervlakte 162

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 140
Inhoud woonhuis 486

Overige

Perceel oppervlakte 162

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven