Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Tot in de puntjes afgewerkt! Dat kenmerkt dit verrassend royale luxe afgewerkte herenhuis met een karakteristieke uitstraling, gelegen in het centrum van het dorp.

De woning staat in een eenrichting straat, een zijstraat van de doorgaande straat naar de kern van het centrum. Alle gemakken van winkels, restaurants en het NS station liggen binnen handbereik. Ook een goede ligging ten aanzien van de uitvalswegen naar de grote steden. Parkeren kan voor de deur en op het parkeerterrein bij het cultureel centrum Het Evertshuis.

Graag geven wij u alvast een indicatie van hetgeen u tijdens een bezichtiging mag verwachten.

Begane grond: Entree, ruime en lichte hal met een moderne meterkast (10 groepen met aardlekschakelaar), toiletruimte met een fonteintje. Deur voor de ‘bijkeuken’ met de aansluitpunten voor de wasmachine en droger en een vaste trap naar de ruime kelder. Deze kelder van circa 18 m² is thans in gebruik als thuiskantoor en is van alle gemakken voorzien zoals een mooie vaste bank, ingebouwde kasten en telefoon-en internetaansluitpunten. In deze ruimte is tevens de warmwatervoorziening voor de keuken aanwezig (boiler). Er is een constant klimaat, zowel in de zomer als in de winter. De royale woonkamer is in een L-opstelling waarbij het eetgedeelte aan de straatzijde is gesitueerd en het zitgedeelte bij de openslaande deuren naar de beschutte tuin. Er is een houtkachel voor de sfeer en de warmte. Fraaie, strakke trap naar de verdieping. De gehele beneden verdieping, inclusief de keuken, is voorzien van massief houten vloerendelen. Via een marmeren trap komt u in de verhoogde woonkeuken terecht. Deze ruime leef-/eetkeuken beschikt over een in een hoek opgesteld keukenblok (2007) voorzien van een fornuis (Smeg) met oven en 6 kookpitten, afzuigkap, koelkast, vrieskast en vaatwasmachine. De keuken is in een eigentijdse kleurstelling gemaakt door de huidige eigenaren.

Eerste verdieping: Via een prachtige trapopgang bereikt u de eerste verdieping. Hier is een ruime overloop welke toegang geeft tot een 4 tal flinke slaapkamers (waarvan de ouderslaapkamer aan de voorzijde grenst aan een luxe inloop-kleedkamer). De royale, betegelde badkamer beschikt over een ‘los-staand’ ligbad, inloopdouche met 2 douchekoppen, wastafelmeubel, 2e toilet en 2 Velux-dakramen. De badkamer is voorzien van elektrisch bedienbare vloerverwarming en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping: Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Deze heeft een goede stahoogte. Deze verdieping met 2 Velux-dakramen is een nog niet onderverdeelde royale ruimte en biedt u de mogelijkheid (een) extra kamer(s) te creëren. U treft hier ook de C.V.-ketel (Intergas) en de box van de mechanische ventilatie aan.

Tuin: De beschutte achtertuin is op het zuidoosten gesitueerd en biedt de nodige zon en privacy. In deze achtertuin is het heerlijk bivakkeren onder de grote overkapping/veranda die direct aan de achtergevel grenst. Hier is ook een buitenkeuken, loungebank en heater aanwezig voor het optimale buitengevoel. Er is een vrijstaande stenen berging met een achterom (via deze schuur) naar de straat.

Bijzonderheden: De aanwezige domotica maakt het luxe comfort compleet; Geheel voorzien van dak- en vloerisolatie alsmede dubbel glas; Nagenoeg overal nieuwe (binnen)deuren, inclusief de voordeur en de openslaande deuren naar de tuin.

Kenmerken: Bouwjaar: ca. 1902 Gebruiksoppervlakte: ca. 187 m² Perceeloppervlakte: 155 m² Energielabel: C

De inhoud en gebruiksoppervlakte zijn gemeten volgens de laatste meetinstructie. Aan deze maten kunnen geen rechten worden ontleend. Op de plattegronden genoemde maten zijn slechts indicatief en zijn niet bestemd om te worden gebruikt voor bestelling van keuken, sanitair en/of stofferingen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 622

Overige

Perceel oppervlakte 155

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1902
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1902
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 622

Overige

Perceel oppervlakte 155

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Vreeken & Meijer ERA Makelaars - Bodegraven