Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een mooie, rustige locatie aan de Pastoriedijk in Pernis, ligt deze keurig onderhouden, speelse, sfeervolle dijkwoning. De woning bestaat uit 3 woonlagen; met op dijkniveau de woonverdieping en de gemoderniseerde keuken, op de 1e verdieping 1 slaapkamer en een hobby/slaapkamer of kantoor. Op de begane grond treft u de ouderslaapkamer, bergruimte en de ruime, moderne badkamer. Vanuit de slaapkamer is de toegang naar de heerlijke, zonnige tuin, gesitueerd op het Zuidoosten, fraai betegeld met mooie donkergrijze tegels. Buurtwinkels en basisscholen liggen op loopafstand.

Indeling :

Op dijkniveau is de entree van deze leuke woning.

Knusse entree met de meterkast (8 groepen en aardlekschakelaar) en mooie glazen deur naar het woongedeelte.

Woonverdieping:

Gezellige, lichte woonkamer, voorzien van laminaat en aan de achterzijde leuk, vrij uitzicht over de tuin en de wijk met voetbalveldje.

Open keuken met een lichte keukeninstallatie (2014), voorzien van een 5-pits gaskookplaat, SMEG oven, uitstortgootsteen en een betonnen aanrechtblad.

Via een open trap in de woonkamer komen we op de 1e verdieping. Hier hebben we een mooie, open ruimte, welke kan worden gebruikt als slaapkamer, hobbykamer of kantoorruimte. Voorzien van een kunststof dakkapel (2018), sfeervolle houten vloer en airconditioning (2021) met koeling en verwarming.

Via de open ruimte komen we in de schattige (baby) slaapkamer aan de achterzijde, welke tevens is voorzien van een dakkapel (hout), ook hier de houten vloer en een ruime afgesloten bergruimte, om spullen op te bergen. Tevens toegang tot het moderne “zwevend” toilet (type sani broyeur) met fonteintje.

Begane grond:

Via een rechte steektrap vanuit de entree hal komen we op de begane grond, hier treffen we de open (slaap) ruimte, deze is voorzien van een zwart/wit geblokte tegelvloer met vloerverwarming en Airconditioning (2021)(koeling en verwarming).

Deur geeft toegang naar de tuin.

Grote afgesloten bergruimte met hierin de opstelling van de CV combi-ketel en zeer veel bergruimte.

Via een opstapje hebben we nog een afgesloten bergruimte met hierin de wasmachine-aansluiting en tevens bergruimte.

Ruime, moderne badkamer, welke is voorzien van een kunststof ligbad (whirlpool), inloopdouche, vaste wastafel en “zwevend” 2e toilet. De badkamer is geheel licht betegeld.

Buiten:

De achtertuin fraai aangelegde met een donkergrijze tegel, afm. ca. 7.94m X 4.79m, zonnig gesitueerd op het Zuidoosten.

De tuin is geheel besloten door mooie houten schuttingen, daardoor veel privacy en aan de zijkant een poort om aan de achterzijde te komen.

Aangebouwde houten berging voor het opbergen van de fietsen/spullen.

Bijzonderheden:

- Bouwjaar 1900. - De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, behoudens de dakkapel aan de voorzijde, deze is van kunststof. - De verwarming en warmwatervoorziening geschiedt middels de CV ketel van AWB, bouwjaar 2007. Op de begane grond is deels vloerverwarming. - De Bonte Koe, het wijkgebouw met allerlei mogelijkheden ligt ook op korte afstand, tevens het buitenzwembad. - Bij de Maasboulevard kun je heerlijk wandelen. - 2007 nieuw dakbeschot, pannen en dakkapel achter, badkamer. - 2008 toilet op zolder, glazen tochthal, voorgevelkozijn, achterdeur en draaiende delen. - Buitenschilderwerk 2020 uitgevoerd. - Beide zijgevels zijn volledig gestukt en geschilderd in 2016.

Oplevering: In overleg, ca. Juli 2024

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 269

Overige

Perceel oppervlakte 65

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 269

Overige

Perceel oppervlakte 65

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars