Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning op een rustige plek? Dan wordt deze bungalow met twee slaap-/hobbykamers op de begane grond, twee slaapkamers en badkamer op de verdieping én aangebouwde garage wellicht uw nieuwe thuis.

De woning ligt aan een rustige weg in de Rotterdamse wijk Nesselande; het strand en de boulevard liggen dichtbij, evenals De Hennipgaarde, Recreatiegebied De Rottemeren en de Willem Alexander Roeibaan. Deze natuurgebieden met veel water beschikken over werkelijk prachtige wandel- en fietsroutes. Ook het dorp Zevenhuizen met diverse winkels, restaurants, basisscholen, kerken en sportfaciliteiten ligt op korte afstand. De steden zoals Gouda, Rotterdam en Zoetermeer zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Even wat bijzonderheden op een rijtje: - bungalow - vrijstaande woning - woonoppervlakte ca. 115 m2 - inhoud ca. 456 m3 - perceeloppervlakte 755 m2 - bouwjaar 1964 - energielabel C - ketel Nefit - woonkamer, keuken en 2 slaap-/hobbykamers op de begane grond - 2 slaapkamers en badkamer op de verdieping - aangebouwde garage (1 auto) - parkeren op eigen terrein voor meerdere auto's - tuin rondom - terras achterzijde op het zuid westen - rustig gelegen - weg met alleen bestemmingsverkeer

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Via de hal met toilet en meterkast kunt naar de woonkamer of de twee slaap-/hobbykamers. De woonkamer met elektrische haard is gelegen aan de voorzijde van de woning; de open keuken met deur naar de tuin ligt aan de achterzijde. Op de begane grond treft u een tweetal kamers aan, die u kunt gebruiken als slaap-, hobby- of werkkamer. De kamer aan de voorzijde heeft vaste kasten en een aansluiting voor een wastafel. Via de tweede kamer met vaste kasten en een washok (met aansluiting wasmachine/droger) kunt u naar de garage.

Verdieping: Vanaf de overloop met dakkapel zijn de twee slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De master bedroom heeft meerdere vaste kasten en een deur naar het balkon. In de tweede slaapkamer treft u de opstelplaats van de ketel in een aparte kast aan. De badkamer is voorzien van een bad, douche, twee wastafels, toilet en een raam.

Garage: De aangebouwde garage met elektra, twee waterkraantjes, kanteldeur aan de voorzijde en loopdeuren naar de tuin en de slaap-/werkkamer biedt plaats aan één auto.

Tuin: In de rondom gelegen tuin treft u een vrijstaande berging aan. Naast de woning is er voldoende plaats voor het parkeren van een aantal auto's.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de unieke woningwebsite: zuideinde30a.nl

Wilt u komen bezichtigen? Belt u dan met ons kantoor voor het inplannen van een afspraak!

Wij zijn de makelaar van de verkoper! Voor een gedegen advies bij de aankoop van uw nieuwe woning adviseren wij u een eigen aankoopmakelaar in te schakelen.

Disclaimer: Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen we eventuele onjuistheden niet uitsluiten. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gebruiksoppervlakte woningen: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580; al onze woningen worden professioneel ingemeten via deze NEN-norm. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 755

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 115
Inhoud woonhuis 456

Overige

Perceel oppervlakte 755

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Perdijk ERA Makelaardij - Zevenhuizen