Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zoek je een energiezuinige, uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning welke je grotendeels naar eigen smaak af kunt werken? Dan hebben wij het ideale huis te koop voor je! Deze woning is recent gebouwd en voorzien van een fijne woonkamer, een grote leefkeuken, 3 ruime slaapkamers op de eerste verdieping alsmede een zolder waar je meerdere slaapkamers zou kunnen realiseren! De woning is opgeleverd met sanitair, verder is de woning naar eigen smaak af te werken! Het geheel is gelegen op een fraai perceel en biedt parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen terrein. Let op: je betaald géén bouw- en grondrente tot 15 april 2024!

Begane grond Entree aan de zijkant van de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot de toiletruimte, de meterkast, een praktische trapkast en de leefruimte. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Praktische trapkast met unit ten behoeve van de bodemwarmtepomp. Royale leefruimte met zitgedeelte aan de voorzijde van de woning en keuken aan de achterzijde. De achterzijde is uitgebouwd met 2,4 meter waardoor er een royale leefkeuken is ontstaan. Vanuit de keuken is een extra ruimte toegankelijk welke gebruikt zou kunnen worden als werk-, speel-, of slaapkamer.

Eerste verdieping Overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, een separate toiletruimte en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een wastafel met spiegel alsmede een elektrische designradiator. Deels betegelde toiletruimte met wandcloset.

Tweede verdieping De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Deze verdieping is voorzien van een dakraam en biedt de mogelijkheid om één of twee (slaap)kamers te realiseren. Daarnaast is er een technische ruimte aanwezig alsmede praktische opbergruimte achter de knieschotten. Via een vlizotrap is de praktische bergzolder bereikbaar.

Tuin Zowel de voor- als achtertuin zijn geheel naar eigen smaak aan te leggen. De achtertuin is gesitueerd op het oosten.

Omgeving Deze woning is gebouwd in nieuwbouwwijk Aarlesche Erven te Best. Aarlesche Erven wordt een prachtige, nieuwe woonplek voor iedereen die houdt van de levendigheid en de dynamiek van de stad, maar die tegelijkertijd ook houdt van natuur en ruimte. Met het centrum van Best naast de deur en het centrum van Eindhoven op 20 minuutjes rijden heb je alle gewenste voorzieningen binnen handbereik: winkels, onderwijs, sportvoorzieningen, medische zorg en uitgaansgelegenheden. Daarnaast ben je binnen een half uur met de auto in steden zoals Tilburg en Den Bosch. Deze steden zien niet alleen goed bereikbaar met de auto maar ook met de trein. Het NS station in Best is op fietsafstand gelegen! Rust en ruimte zijn tevens in de nabije omgeving gelegen.

Kenmerken • Ruime, uitgebouwde tweekapper; • Bodemwarmtepomp; • Aardgasvrij; • Energielabel A+++; • Vloerverwarming en -koeling door gehele woning; • Standaard binnendeuren zonder bovenlichten; • Zinken hemelwaterafvoeren op voor- en achtergevel; • Casco badkamer en zonder keuken; • Compleet af te werken naar eigen smaak; • Fraaie geveldetails; • Betonnen luifel boven voordeur; • Geen grond- en bouwrente tot 15 april 2024.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 759

Overige

Perceel oppervlakte 336
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 199
Inhoud woonhuis 759

Overige

Perceel oppervlakte 336
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems