Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Weer een mooie kans op een appartement met balkon! In een kleinschalig appartementencomplex (met lift) in de wijk Corlaer is een net 3- kamerappartement op de 1e verdieping met een eigen stenen berging op de begane grond achter het complex. Dit appartement mogen wij aanbieden namens Woning Stichting Nijkerk. De jonge buurt, rustige ligging en optimale isolatie maken dit appartement tot een ideaal thuis. Op korte afstand van winkels, scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, de binnenstad van Nijkerk en nabij uitvalswegen. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots aanwezig.

Bouwjaar 2000. Woonoppervlak 73 m². Energielabel A.

Indeling Via de entree (met meterkast) en voldoende ruimte voor een garderobe, bereikt u de lichte woonkamer. De half open keuken grenst direct aan de woonkamer, hier bevindt zich een net keukenblok in lichte kleurstelling met 4-pits gas kookplaat. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken welke is gelegen op het oosten.

Vanuit de woonkamer bereikt u een tussenhal die toegang biedt tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de berging met de CV-opstelling (Remeha, 2019) en de zonneboiler. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, een grote en een wat kleinere. Beiden zijn verzorgd wat de afwerking betreft. De badkamer is royaal van afmeting en voorzien van een wastafel, douchecabine en toilet en is tot het plafond betegeld. De aansluiting voor de was-apparatuur is hier ook aanwezig.

In het gehele appartement ligt een nette doorgelegde laminaatvloer. Ook de wandafwerking is verzorgd en netjes.

Kortom; een ruim en licht appartement met buitenruimte!

Bijzonderheden - Bouwjaar 2000 - Woonoppervlakte 73 m² - 2 Slaapkamers - Goed geïsoleerd energielabel A - Bouwkundig rapport aanwezig - Servicekosten € 189,43 per maand

VERKOOPVOORWAARDEN Deze woning wordt aangeboden namens Woningstichting Nijkerk (WSN) tegen de volgende voorwaarden: • Huurders van WSN die uiterlijk op maandag 26 februari 2024 reageren, krijgen voorrang om de woning te kopen. Als er meer huurders reageren, heeft de kandidaat-koper die het langst in zijn huidige huurhuis woont voorrang. • Inschrijfformulieren en informatie zijn verkrijgbaar bij Zijlstra ERA Makelaardij. • Bezichtigingen worden pas ná maandag 26 februari 2024, de sluitingsdatum van de inschrijfperiode gepland. • Alle eigendomsoverdrachten vinden plaats bij Notariaat Van Der Weij te Nijkerk • Het voordeel van overdrachtsbelasting is voor verkoper • Zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van 2 jaar • In verband met de grote animo voor deze woningen, adviseren wij u goed voorbereid te zijn en u vooraf te laten informeren over uw financiële mogelijkheden!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 227

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 227

Overige

Perceel oppervlakte 0
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij