Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij dit instapklare appartement gelegen in Roermond! De woning beschikt over een riant balkon op het zuiden, een grote garagebox en is volledig gerenoveerd in 2008. De riante woonkamer en de smaakvolle laminaatvloer zorgen voor een aangename woonsfeer. Daarnaast heeft het appartement een modern ingerichte open keuken met diverse inbouwapparatuur en een privéberging op dezelfde verdieping. Het appartement biedt alles wat je nodig hebt. Bovendien kun je genieten van een prachtig uitzicht over het nabijgelegen natuurgebied de Meinweg vanaf het ruime balkon. 

Aarzel niet en maak een afspraak voor een bezichtiging om dit appartement zelf te ervaren. 

Indeling

Begane grond
Op de benedenverdieping is er een entree met een belplateau, brievenbussen, intercom en toegang tot de lift. Daarnaast is er ook een afgesloten privéparkeerplaats en een eigen garagebox op de begane grond. De garagebox biedt voldoende ruimte voor het parkeren van jouw auto en het opbergen van extra spullen zoals fietsen en gereedschap. 

Zesde verdieping
Dit appartement is volledig gerenoveerd in 2008, wat betekent dat het in uitstekende staat verkeert. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat dit appartement voldoet aan de moderne standaarden. Het appartement bevindt zich op de zesde verdieping. Bij binnenkomst in de hal bevindt zich aan de rechterkant een meterkast en krijg je toegang tot de woonkamer en een van de slaapkamers.

De woonkamer is ruim en door de grote ramen komt er veel natuurlijk licht binnen. De woonkamer heeft een nette laminaatvloer. Tevens heb je vanuit de woonkamer toegang tot het ruime balkon waar je heerlijk kunt vertoeven. 

De moderne, open keuken is gerenoveerd in 2009 en heeft een nette opstelling met diverse inbouwapparaten. De keuken heeft een 5-pits gasfornuis met wokbrander, een brede oven, een roestvrijstalen afzuigkap, een koelkast en een vaatwasser. 

Met drie goed bemeten slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte. Of je nu een gezin bent dat op zoek is naar een nieuwe woning of een stel dat extra ruimte wil, dit appartement kan aan al jouw behoeften voldoen. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om een van deze kamers in te richten als een thuiskantoor of hobbyruimte.

De badkamer is volledig betegeld en heeft een wastafel en een douche. Hier is ook plaats voor de wasmachine en droger. Ook is er een apart toilet met fonteintje, dat dezelfde stijl heeft als de badkamer en volledig is betegeld. De CV-ketel (Intergas, '08, eigendom) bevindt zich in de kast in de gang.

Balkon
Het appartement heeft een balkon op het zuiden, waardoor je kunt genieten van de zon en het uitzicht over onder andere natuurgebied de Meinweg gedurende de hele dag. Dit ruime balkon biedt voldoende ruimte om te ontspannen, te genieten van een maaltijd in de buitenlucht of om te ontspannen met een goed boek.

Het appartement heeft ook een eigen berging, die ook op de zesde verdieping is gelegen en via de galerij toegankelijk is.

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten . Dit verloopt op .

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 293

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 293

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond