Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN UITNODIGING VOOR COMFORTABEL STADSWONEN

Stelt u zich eens voor: een leven in het kloppende hart van de stad, waar de energie van de metropool uw dagelijkse metgezel is. Dit appartement is een parel voor starters, een oase voor stadsminnaars en een veilige haven voor senioren die comfort niet willen opgeven. Met vloerverwarming, airconditioning, en een moderne inrichting biedt dit huis een unieke kans om stijlvol te wonen in het centrum. Drie ruime slaapkamers en een riante woonkamer maken het plaatje compleet. Bent u klaar om uw nieuwe hoofdstuk in te luiden?

HIGHLIGHTS VAN UW TOEKOMSTIGE THUIS

Vloerverwarming: Geniet van de warmte onder uw voeten die elke ruimte in huis een behaaglijke sfeer geeft.
Airconditioning: Zelfs tijdens de warmste zomerdagen blijft uw binnenklimaat koel en comfortabel.
Moderne Keuken en Badkamer: Uitgerust met de nieuwste apparatuur en afgewerkt met oog voor detail.
Riante Woonkamer: Een zee van ruimte om te ontspannen, te entertainen en te leven.
Drie Slaapkamers: Ruimte voor iedereen, of het nu gaat om een gezin, gasten of een thuiswerkplek.

EEN UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN UW DROOMAPPARTEMENT

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter is ontworpen met oog voor detail en comfort. Dit appartement, gelegen in het bruisende centrum, biedt een woonoppervlakte van maar liefst 116 vierkante meter, waar elke kamer baadt in natuurlijk licht en de zonnestralen u vriendelijk begroeten door de ramen op het zuidwesten.

De woonkamer, een riante en uitnodigende ruimte, is het kloppende hart van het huis. Hier kunt u zich terugtrekken met een goed boek, genieten van een filmavond of gasten ontvangen in een sfeer die zowel chic als comfortabel is. De vloerverwarming zorgt voor een subtiele warmte die de ruimte omhult, terwijl de airconditioning garant staat voor verkoeling wanneer de zomerse hitte de stad in haar greep houdt.

De keuken, een modern meesterwerk, nodigt uit tot culinaire avonturen. Uitgerust met hoogwaardige apparatuur en afgewerkt met luxe materialen, is dit de plek waar recepten tot leven komen en waar vrienden en familie samenkomen rond het kookeiland voor een glas wijn en goede gesprekken.

De badkamer, een toonbeeld van moderne elegantie, biedt een plek van rust en ontspanning. Of u nu kiest voor een snelle douche om de dag te beginnen of een lang bad om te ontspannen na een drukke dag, deze ruimte is ontworpen om te voldoen aan al uw wensen.

Met drie slaapkamers biedt dit appartement flexibiliteit en privacy. Of u nu een gezin heeft, regelmatig gasten ontvangt of een kamer wilt inrichten als kantoor aan huis, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het balkon, gelegen op het zuidwesten, is uw privé-uitkijkpunt over de stad. Hier kunt u genieten van de ondergaande zon, terwijl de stad langzaam tot rust komt en de lichten één voor één aangaan.

DE PERFECTE MATCH VOOR UW LIFESTYLE

Dit appartement is niet zomaar een woonruimte, het is een belofte van een leven vol gemak en stijl. De vloerverwarming zorgt voor een constante, aangename temperatuur, terwijl de airconditioning u verkoeling biedt op de momenten dat u dat het meest nodig heeft. De moderne keuken en badkamer zijn het toonbeeld van functionaliteit en design, en de riante woonkamer biedt alle ruimte voor uw persoonlijke touch. Met drie slaapkamers heeft u altijd plek voor gasten of een rustige werkplek.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 393

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 119
Inhoud woonhuis 393

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond