Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op de eerste verdieping van een modern appartementencomplex gelegen (2005, energielabel A) keurig appartement met twee slaapkamers en ruim balkon. Daarnaast beschikt het appartement nog over een berging en een eigen parkeerplaats. Centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Heerlen en Binnenring Parkstad.

Indeling:

Begane grond

Gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau. Hal met trappenhuis en liftinstallatie. Privé berging (1.73 x 4.19 m).

1ste verdieping

Entree, hal, meterkast en technische ruimte met WTW installatie (JTE StockAir, 2005, eigendom) en CV-opstelling (Remeha Calenta HR, 2005, eigendom). Woonkamer met open keuken (4.92 x 10.07 m), veel lichtinval en toegang tot het balkon. Berging (1.64 x 2.65 m) met aansluiting voor wasmachine/droger. Verdeelhal met toegang tot slaapkamers, badkamer en toiletruimte. Slaapkamer I (ca. 2.15 x 3,15). Slaapkamer II (ca. 3.15 x 5.15 m). Geheel betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. Geheel betegelde badkamer met wastafel, douchecabine en 2de toilet. Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Buitenruimte:

Op zuiden gelegen ruim balkon (4.93 x 2.67 m).

Parkeervoorzieningen:

Eigen parkeerplaats.

Vereniging van Eigenaren:

Maandelijkse bijdrage € 159,03 per maand.

Algemeen:

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 304
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 304
Aantal verdiepingen 1

Overige

Balkon Ja
In overleg Ja
Aantal slaapkamers 2
Parkeergelegenheid Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

GEWOON Makelaardij