Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Groot-Zuideveld 142 Dussen

Op een leuk plekje in Dussen vind je deze nette bungalow met garage en grote schuur. De woning is gesitueerd op een ruim perceel en op een keurige wijze onderhouden.

De grootste pluspunten zijn:

- Groot perceel van maar liefst 308m² - Flinke inhoud van 370m³ mede door de inpandige garage - Ruime inpandige garage met carport - Ruime woonoppervlakte van maar 90m² exclusief de garage - Bouwjaar 1993 voorzien van volledige isolatie - In 2022 fraai aangelegde achtertuin met zonneterras en grote berging - Slaapkamer en badkamer op de begane grond - 2 ruime slaapkamers - Plat dak in 2023 geheel vernieuwd - Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen grond - Rolluiken aan voor- en achterzijde

De woning zelf is netjes onderhouden en praktisch ruimtelijk ingedeeld. Zo is o.a. de keuken gelegen aan de voorzijde en heeft een ruimtelijke open verbinding met de woonkamer.

Begane grond: Hal/entree, met aparte toiletruimte en toegang tot de woonkamer, badkamer, slaapkamer en de garage. De ruime woonkamer is voorzien van veel lichtinval aan de voorzijde en de achterzijde en is voorzien van een houtkachel en toegang tot de achtertuin via een praktische schuifpui met insectenhor. Aan de voorzijde gelegen open keuken is in een hoekopstelling geplaatst met een fraaie indeling recent voorzien van een aantal nieuwe apparaten. De keuken is o.a. uitgerust met diverse bergruimtes en diverse inbouwapparatuur zoals vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast. Aan de achterzijde vinden we de slaapkamer en de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. De badkamer is netjes voorzien van betegeling en is naast de slaapkamer gesitueerd. De slaapkamer is keurig afgewerkt en geeft zicht op de achtertuin. Vanuit de hal is de inpandige garage te bereiken met toegang tot de tuin en beschikt over een handig keukenblokje. De achtertuin is keurig aangelegd met grind en borders met planten. De achtertuin is ook voorzien van een grote schuur/berging (in 2023 geschilderd) voor de nodige bergruimte of als klusruimte. De tuin is tevens voorzien van een achterom.

1e Verdieping: Overloop met veel bergruimte aan beide zijde en een vaste kast met de opstelling van de HR CV Ketel en toegang tot de 2e ruime slaapkamer. Deze slaapkamer is voorzien van extra lichtinval met een groot dakraam en ook voldoende bergruimtes.

Omgeving: Aan de voorzijde kan men meerdere auto’s parkeren op de aanwezige eigen oprit voor de garage. De woning bevindt zich verder in een rustige omgeving. Alle dagelijkse voorzieningen zijn vlakbij te vinden. Dussen is goed bereikbaar en binnen 10 minuutjes is de rijksweg A27 te bereiken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 308

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 370

Overige

Perceel oppervlakte 308

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek