Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kardeel 187, 4941 LR Raamsdonksveer

Een fantastisch gelegen royale uitgebouwde hoekwoning met vrijstaande berging. Dichtbij het centrum van Raamsdonksveer. Gesitueerd aan een prachtig groene omgeving met speeltuin en waterpartij, veel parkeergelegenheid, de historische molen “d’Onvermoeide” en het hertenkamp. Deze zeer aantrekkelijke woning staat op een perceel van 165 m2 eigen grond.

Vrije ligging aan een rustige straat nabij het centrum. U heeft hier praktisch alles op loopafstand: scholen, kinderopvang, supermarkt, horeca en andere winkels. Tevens een uitlaatgebied voor honden, speeltuin, speelveldje, dierenparkje en openbaar vervoer.

De grootste pluspunten zijn : - Vrij en in het groen gelegen aan voor-, achter- en zijkant - Centraal gelegen in Raamsdonksveer - Perceel van 165m² - Inhoud van maar liefst 455m³ - Woonoppervlakte van 128m² - Bouwjaar 2001 en moderne CV ketel uit 2023 - Prachtig aangelegde en ruime tuin (2019) op het zuid-westen - Fraai en modern onderhouden en afgewerkt - 4 ruime slaapkamers - Moderne luxe keuken (2012 en 2023) - Luxe en ruime badkamer met hoekligbad en inloopdouche - Uitgebouwd aan de achterzijde

De woning is volledig geïsoleerd en de woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren. Er is een elektrisch zonnescherm aanwezig. Het betreft een heerlijke lichte woning met veel privacy!!!

Indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met meterkast, trapopgang, trapkast en betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Vanuit de hal toegang tot de keuken en de woonkamer. De woonkamer is tuingericht en heeft openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer is voorzien van eiken vloerdelen, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. Wat de woonkamer vooral erg leuk maakt is de royale lichtinval en de vrije ligging. De keuken is aan de voorzijde geplaatst. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van een fraaie moderne keukeninrichting die rijkelijk is uitgerust met inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, 5-pits kookplaat, (nieuwe) combi-oven, vaatwasser en een koelkast. De keuken is zeer praktisch en voorzien van zeer veel werkruimte en bergruimte.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers, separate toiletruimte en de badkamer. De badkamer is zeer ruim van opzet en volledig betegeld. Deze is praktisch ingedeeld en voorzien van vloerverwarming, hoekligbad, inloopdouche, 2 wastafels, design-radiator en wand-, en vloerbetegeling. Aan de voorzijde bevindt zich de ouderslaapkamer met frans balkon. De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Alle kamers zijn keurig afgewerkt en netjes onderhouden.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken voorzolder met bergruimte en opstelling wasmachine, droger en kleine wasbak. Op deze verdieping zijn de HR c.v.-combiketel (Remeha Tzerra 2023) en de vernieuwde ventilatieunit (2023) aanwezig. Vanaf de royale overloop zijn er twee slaapkamers te bereiken. Aan de voorzijde is de kleinste kamer te bereiken met uitzicht op de molen en veel mogelijkheden. Aan de achterzijde vinden we de 4e slaapkamer. Dit is de grootste slaapkamer van het huis en biedt een zee aan ruimte. Ook op deze verdieping zijn de slaapkamers keurig afgewerkt en voorzien van een fraaie laminaatvloer en keurige wand-, en plafondafwerkingen.

Tuin: Geheel omsloten achtertuin met eigen achterom en een elektrisch zonnescherm. De tuin is gelegen op het zuid-westen en is fraai aangelegd en goed onderhouden. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich de houten berging. Aan de zijkant bevindt zich nog een tweede poort met ruimte voor bijvoorbeeld de kliko’s langs het huis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 455

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek