Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze bijzondere woonboerderij aan de Heensedijk is op zoek naar een nieuwe eigenaar.
De woning is landelijk gelegen, heerlijk ruim en beschikt over een garage en grote inpandige schuur. Je moet er even doorheen kijken maar hier is echt iets leuks van te maken. Geef jij deze woning de aandacht en liefde die hij verdiend?

Ligging:
De Heen is een rustige en kindvriendelijke buurt. De jachthaven de Schapenput vindt je bijna in je achtertuin, net als het natuurreservaat Dintelse Gorzen waar je heerlijk kunt wandelen. Aan de overkant van de weg bevindt zich een boerderijwinkel waar je terecht kunt voor verse groenten en fruit. Het centrum van Steenbergen bevindt zich op fietsafstand. Hier zijn diverse winkels en horecagelegenheden te vinden.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen in de entree met toegang tot de keuken/woonkamer en de wasruimte/badkamer. De grote woonkeuken beschikt over boven- en onderkasten, een wasbak, gaskookplaat en afzuigkap. Je hebt hier voldoende ruimte voor een royale eettafel en het grote raamkozijn aan de voorzijde is voorzien van een rolluik. In de woonkamer bevindt zich een sfeervolle ouderwetse houtkachel. Ook dit is een prachtige kamer met zeeën van ruimte en talloze mogelijkheden. Tevens zijn ook hier de raamkozijnen voorzien van een rolluik.

De badkamer is lager gelegen en te bereiken via de wasruimte. Hier bevindt zich het toilet, een wastafel en een ligbad. Via de hal kom je in de berging, gelegen aan de achterzijde van de woning, die toegang geeft tot de tuin.

1e verdieping:
Ook hier heb je weer een prachtige ruimte die naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. Creëer bijvoorbeeld extra slaapkamers of een tweede badkamer op deze verdieping. Laat je fantasie de vrije loop!

Garage/schuur:
De ruime garage en schuur beschikken over 2 openslaande deuren, elektra en een vliering. Via de deur aan de zijkant van de schuur is de tuin te bereiken.

Tuin:
De tuin is rondom de woning gelegen en bereikbaar via de berging, de schuur en via de dubbele tuinpoort aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1921;
- Perceeloppervlakte: 550m²;
- Inhoud: 727m³;
- Woonoppervlakte: 109m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van houten kozijnen;
- Deels voorzien van rolluiken;
- Verwarming middels houtkachel;
- Grote garage en schuur;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1921
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 109
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 550
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 1
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1921
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1921
Woon oppervlakte 109
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 550
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 1
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.