Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zijn jullie op zoek naar een woning met karakter gelegen op een ruim perceel? Hier kunnen jullie overigens direct gelijkvloers wonen of een kantoor aan huis realiseren! Niet verder zoeken want in deze woning voelen jullie je binnen no-time thuis.

Deze heerlijke 2/1 kapwoning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk en beschikt over een riante achtertuin met veel privacy. Zijn jullie al verliefd bij het zien van de foto's van deze levensloopbestendige woning? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

HIGHLIGHTS
• Ruimte, Rust & Comfort!
• Ervaar het ultieme comfort van gelijkvloers wonen door badkamer en slaapkamer op de begane grond!
• Jullie bourgondische gezelligheid past perfect bij de riante tuin gelegen op het gunstige Westen. In de achtertuin kunnen jullie een heerlijk barbecue organiseren met vrienden en familie!
• Geniet 4 seizoenen lang van het buitenleven door de riante overkapping!
• Vergeet een zonnige vakantie in het buitenland! In deze prachtige tuin op het Westen kunnen jullie heerlijk genieten van de zon, onder het genot van een hapje en een drankje.
• Sfeervol maar ook ruim wonen? Check! Wij bieden een woonoppervlakte van ca. 84 m², externe bergruimte van ca. 38 m² en een inhoud van ca. 300 m³.

Bijzonderheden
- Zie o.a. de ingevulde Vragenlijst en Lijst van Zaken in de Dataroom van Eerlijk Bieden.

Jullie wonen nu in gemeente Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! De woning staat in de Heen, op korte afstand van Steenbergen en u bent zo bij het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

De Heen ligt namelijk in de gezellige gemeente Steenbergen, die rijk is aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Jullie hebben een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.


INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan in het pittoreske dorp De Heen, rijden de rustige woonwijk in en lopen middels de fraai aangelegde voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een betegelde vloer, gestucte wanden en een spuitwerk plafond. De entree biedt toegang tot de garderobe, woonkamer, meterkast, het toilet en de eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

De woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. In deze sfeervolle woonkamer kunnen jullie een gezellige spelletjesavond plannen of misschien hebben jullie meer zin in een avond met hapjes op de bank en Netflix. De woonkamer is voorzien met handmatige rolluiken en biedt toegang tot de open keuken en de slaapkamer.

De openkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. Hier kunnen jullie heerlijke gerechten bereiden! De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van een spoelbak, gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken.

De bijkeuken is afgewerkt met een betegelde vloer, deels betegeld en deels spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De bijkeuken is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en droger. De bijkeuken biedt toegang tot de inpandige berging. De berging is voorzien van elektra en biedt toegang tot de achtertuin.

Ervaar het gemak van gelijkvloers wonen! De woning is voorzien van een slaapkamer én badkamer op de begane grond. Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaat vloer, deels behangen en deels spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De slaapkamer biedt toegang tot de badkamer.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en een spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel en een inloopdouche.

Geniet tijdens alle 4 seizoenen van het buitenleven in deze riante tuin! De woning beschikt over een riante achtertuin die perfect aansluit bij jullie wensen. De achtertuin is voorzien van een terras, sierbestrating, gazon, borders en een vrijstaande en aangebouwde overkapping. De twee overkappingen zorgen ervoor dat jullie zelfs tijdens regenachtige dagen kunnen genieten van het buitenleven.

1e VERDIEPING (betonnen vloer)

Middels de trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en plafondplaten. De overloop is voorzien van de CV-Ketel (Remeha, 2020) en biedt toegang tot een ruime slaapkamer.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van knieschotkasten en een Velux dakraam. Ons lijkt het overigens ook een goed idee als jullie hier twee slaapkamers van maken.

_____________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 120
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 221
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 20.63
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 84
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 120
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 221
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 20.63
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2020
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin west Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?