Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Zijn jullie opzoek naar een door jullie eigen te realiseren ultiem droomparadijs met karakteristieke eigenschappen? Dan is deze woning zeker wat jullie zoeken! Laat jullie fantasie de vrije loop en maak dit jullie (t)huis.

Op dit ruime perceel van maar liefst 464 m² kunnen jullie een tijdloze oase van luxe, rust en comfort creëren. Zijn jullie klaar om jullie droomhuis werkelijkheid te laten worden? Schroom dan zeker niet om langs te komen voor een bezichtiging!

HIGHLIGHTS
• Ruimte & Rust!
• Jullie willen al tijden een eigen paleisje realiseren? Dat kan nu! Deze woning beschikt over veel potentie.
• Zodra jullie naar buiten lopen, genieten jullie alle seizoenen van het buitenleven. In de tuin ervaren jullie ruimte, rust en privacy! Terwijl de kinderen zorgeloos kunnen spelen, genieten jullie van een kop koffie in de zon.
• Jullie zoeken een huis met voldoende slaapkamers en ja wij bieden er nu al reeds 3 met de mogelijkheid tot uitbreiding met nog 1 slaapkamer door middel van het plaatsen van een vaste trap naar de 2e verdieping.
• Wat je ziet is wat je krijgt. Deze woning heeft alle elementen in huis om getransformeerd te worden naar een oogverblindende woongelegenheid.
• De garage biedt niet alleen voldoende plek voor jullie fietsen en motoren maar ook voor extra opslag.
• Ruimte is voor jullie zoektocht van essentieel belang. Daarom bieden wij een woonoppervlakte van ca. 101 m², overige inpandige ruimte van ca. 45 m² en een inhoud van ca. 542 m³. Op een perceel van 464 m².

Bijzonderheden:
- Dak van berging bevat asbesthoudende platen
- Uitbreidings mogelijkheden middels het plaatsen van een vaste trap naar zolder

Jullie wonen nu in omgeving Steenbergen of misschien wel in Groot Rijnmond of omgeving Breda. Jullie willen daar niets missen, maar willen toch wat meer rust en een luxer woongenot. Dan is dit jullie nieuwe woning! De woning staat in De Heen, op korte afstand van Steenbergen en u bent zo bij het stadscentrum, de levendige jachthaven, supermarkten, het stadspark en diverse horeca.

De Heen ligt namelijk in de gezellige gemeente Steenbergen, die rijk is aan restaurants, eetcafés en andere horecagelegenheden. Tevens zijn er vele sport- en recreatieactiviteiten aanwezig en biedt Steenbergen alle winkels die jullie maar nodig hebben. Ook willen jullie een rustieke woonomgeving ervaren. De idyllische loop en fietsroutes rondom Steenbergen en richting Zeeland zorgen voor een kijkje in het prachtige West-Brabantse landschap. Jullie hebben een snelle verbinding met o.a. Rotterdam, Breda en Antwerpen.


INDELING
BEGANE GROND (betonnen vloer)

Jullie komen aan in de rustige woonwijk en lopen middels de riante voortuin de woning binnen. De entree is afgewerkt met een betegelde vloer, deels behangen en deels houten schrootjes wanden en plafondplaten. De entree biedt toegang tot de meterkast, betegeld toilet, woonkamer en eerste verdieping middels een vaste trapopgang.

Ervaar warmte en comfort door de vloerverwarming in de woonkamer. De riante woonkamer is afgewerkt met een betegelde vloer met vloerverwarming, deels behangen en deels houten schrootjes wanden en plafondplaten. De woonkamer is voorzien van handmatige rolluiken en biedt toegang tot de gesloten keuken.

De gesloten keuken is afgewerkt met een betegelde vloer, schoonmetselwerk wanden en een houten schrootjes plafond. De recht opgestelde keukeninrichting is voorzien van onder- en bovenkastjes, koelkast, spoelbak, gasfornuis, afzuigkap, aansluiting wasmachine en oven. De keuken beschikt zowel over een handmatig rolluik, een elektrisch rolluik en een screen. De keuken biedt toegang tot de berging.

De berging is voorzien van elektra, water, aansluiting droger en biedt toegang tot de garage en achtertuin.
De garage is voorzien van elektra en een roldeur.

De woning beschikt over een riante tuin rondom die beschikt over een terras, sierbestrating, gazon, borders en achterom. In deze prachtige tuin op het zuiden kunnen jullie met het gezin, de familie en vrienden heerlijk genieten van de zon, onder het genot van een hapje en een drankje.

1e VERDIEPING (houten vloer)

Middels de vaste trapopgang op de begane grond bereiken jullie de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en plafondplaten. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en 2e verdieping middels een vlizotrap.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een rolluik.

Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een rolluik.

Slaapkamer 3 is afgewerkt met vloerbedekking, behangen wanden en plafondplaten. De slaapkamer is voorzien van een rolluik.

De badkamer is afgewerkt met een betegelde vloer, betegelde wanden en spuitwerk plafond. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, radiator en een rolluik.

2e VERDIEPING (houten vloer)

Middels een vlizotrap bereiken jullie de bergzolder. Wij zien hier ook mogelijkheden voor misschien meer slaapkamers door het plaatsen van een vaste trap.

________________

Het lijkt ons dus overduidelijk dat deze woning zeer beslist een bezichtiging waard is!
Zien is geloven dus druk op de knop en neem contact met ons op.

Het meetwerk is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ALGEMEEN
Bezichtiging uitsluitend via ons kantoor. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door makelaarskantoor Buuron & Kuipers Makelaars Taxateurs B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 542
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Energielabel F
Garage opp 28
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 464
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 22
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2001
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 542
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Energielabel F
Garage opp 28
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 464
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 22
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2001
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 3
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Vloerverwarming deel Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?