Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Altijd al in het buitengebied willen wonen? Deze dijkwoning heeft werkelijk alles in huis. Klaar voor de toekomst met een energielabel A+++. Een prachtig uitzicht over de polders, 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, een garage, goed onderhouden tuin, moestuin, broeikas en dat alles op een perceel van maar liefst 1205m2.

Ligging:
De woning is gelegen in het mooie buitengebied van Steenbergen in de buurt Westelijke Polders. De dichtstbijzijnde supermarkt en het gezellige centrum van Steenbergen bevinden zich op fietsafstand. Hier zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden. Ook de Dintelse Gorzen bereik je snel met de fiets voor een heerlijke wandeling.

Indeling:
Begane grond:
Je stapt binnen in de ruime entree. Hier bevinden zich de garderobe, meterkast, het toilet, de badkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping. Verder geeft de entree toegang tot de woonkamer, keuken en de berging. De royale woonkamer is voorzien van diverse raamkozijnen met te openen ramen. De sfeervolle houtkachel is een echte eyecatcher en ideaal voor in de winter. De half open keuken is te bereiken via de entree en via de woonkamer en is voorzien van voldoende werk- en opbergruimte en diverse inbouwapparatuur.
Het toilet met fonteintje is gedeeltelijk betegeld. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime inloopdouche en wastafel met kastenombouw.
De berging bereik je via de entree en geeft toegang tot de tuin en via een vaste trapopgang tot een deel van de 1e verdieping.

1e verdieping:
We gaan eerst naar boven via de trapopgang in de entree. Deze overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers. Een daarvan is voorzien van een wastafelmeubel.
De trapopgang in de berging geeft toegang tot het andere deel van de 1e verdieping. Hier bevindt zicht de CV-opstelling en krijg je toegang tot de 4e slaapkamer.

Tuin:
Door het weidse uitzicht vanuit de tuin lijkt deze vele malen groter. Het is hier alle seizoenen heerlijk genieten. De tuin die uit verschillende etages bestaat beschikt over een groot gazon, een royale moestuin, een terras, broeikas, een eigen haardhout voorziening en een carport. Je vindt hier voldoende privacy om in alle rust te genieten van het buitenleven.
In de tuin bevindt zich nog een vrijstaande houten berging die is voorzien van elektra.

De garage is te bereiken via de tuin.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1975;
- Perceeloppervlakte: 1205m²;
- Inhoud: 646,2m³;
- Woonoppervlakte: 123,6m²;
- Voorzien van kunststof kozijnen met HR glas
- Voorzien van kunststof boei/goot borden;
- Voorzien van 25 zonnepanelen;
- Kozijnen en deuren op de begane grond voorzien van rolluiken;
- Keuken is vernieuwd in 2013;
- Verwarming en warm water middels CV-combiketel (Remeha Atvanta 2007) infrarood panelen;
- 10.000 liter wateropslag onder parkeerplaats;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 124
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Dijkwoning Ja
Perceel oppervlakte 1206
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 124
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Dijkwoning Ja
Perceel oppervlakte 1206
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koetsenruyter Makelaardij B.V.