Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Krommebeemd 40, Oosterhout

Deze nette tussenwoning met eigen oprit biedt een comfortabel en duurzaam woongenot. Met een ruime woonkamer, vier slaapkamers, een badkamer en een heerlijke tuin op het westen, is dit de ideale plek voor jouw nieuwe thuis.

INDELING

BEGANE GROND

Bij binnenkomst kom je in de ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval dankzij de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek en een eethoek. De open keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt een perfecte plek om heerlijke maaltijden te bereiden.

EERSTE VERDIEPING

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruim en licht, ideaal voor een goede nachtrust. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar zich nog een vierde slaapkamer bevindt. Deze kamer kan ook dienstdoen als kantoor, hobbyruimte of speelkamer, afhankelijk van jouw behoeften.

BUITENLEVEN

De woning beschikt over een heerlijke tuin op het westen, waar je kunt genieten van de middag- en avondzon. Daarnaast is er een overkapping, ideaal voor het opbergen van fietsen of het creëren van een gezellige zithoek buiten.

OMGEVING

Krommebeemd 40 is gelegen in een rustige en groene omgeving in Oosterhout. Op korte afstand vind je diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten in de natuur.

KORTOM

Deze nette tussenwoning op Krommebeemd 40 biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen. Met vier slaapkamers, een ruime woonkamer, een tuin op het westen en duurzame voorzieningen zoals een energielabel A en kunststof kozijnen, ben je verzekerd van een fijne en toekomstbestendige woning. Maak van Krommebeemd 40 jouw nieuwe thuis en geniet van alle voordelen die deze woning te bieden heeft.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 109
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Breda