Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wonen in een prachtig herenhuis aan de Markt in Geertruidenberg, gemeentelijk monument “de Ruyter”, op een locatie die een geweldige combinatie is van bruisende gezelligheid en ruimte en rust.

Op de begane grond van dit prachtige herenhuis vinden we ruimte en luxe.

Een zeer ruim en veelzijdig object wat aan de achterzijde zelfs met de auto te bereiken is en de mogelijkheid biedt om een eigen parkeerplaats en of garage / berging te plaatsen. Het Huis is gelegen aan de historische markt van Geertruidenberg. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op de openbare weg aan de Markt.

De grootste pluspunten zijn : - Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas - Moderne badkamer en keuken en cv ketel uit 2019 - In totaal ca. 200m² woonoppervlakte - Prachtig gelegen aan de historische Markt - Een super groot perceel van maar liefst 370m² - Totale inhoud ca. 813m³ - Originele bouwjaar 1556 gemeentelijk monument “De Ruyter” - In 2002 geheel gerenoveerd - Grote diepe tuin achter het object met achterom en met de auto bereikbaar. - Zeer grote sfeervolle woonkeuken en 4 slaapkamers

De globale indeling is als volgt: Begane Grond: Entree met hal en vanuit de hal te bereiken zeer grote en ruime woonkamer met houten vloerafwerking en grote sfeervolle schouw met gashaard. Aan de achterzijde is de zeer ruime woonkeuken gelegen die sfeer en luxe ademt. Een complete keuken met diverse inbouwapparatuur en een fraaie vloerafwerking en door de verschillende lichtkoepels lekker veel lichtinval. Vanuit de keuken is de zeer ruime achtertuin te bereiken. Vanuit de keuken is een hal te bereiken welke toegang geeft tot een ruime luxe badkamer, toiletruimte en een fijne en praktische bijkeuken.

De tuin is bereikbaar via de keuken en de hal aan de achterzijde en is bijna 40 meter diep. De tuin is verder fraai aangelegd en voorzien van diverse zonneterrassen en een tuinhuis. Achter in de tuin is een groot hek wat toegang geeft tot een inrit waar je met de auto in en uit kan rijden. Aan de achterzijde van het perceel zou een eigen parkeerplaats en of carport of garage niet misstaan.

In de Hal van de woonkamer naar de keuken is de trap naar de eerste verdiep9ing en via een tweede hal/ doorgang is er ook nog eens toegang tot een ruime kelder die veel bergruimte geeft en zeer praktisch in gebruik is.

Eerste verdieping: De eerste verdieping is via een vaste trap te bereiken en biedt de nodige voorzieningen. Zo vinden we op de overloop als eerste een tweede separate toiletruimte en toegang tot 2 middelgrote praktische slaapkamers. Dan aan de voorzijde is de 3e zeer royale ouderslaapkamer te vinden met een zeer grote vaste kast en lekker veel lichtinval. De gehele 1e verdieping is keurig afgewerkt en netjes onderhouden.

Via de overloop op de eerste verdieping gaat er ook een vaste trap naar de 4e en laatste slaapkamer welke is gelegen op de tweede verdieping. Aan de achterzijde van deze zeer ruime slaapkamer is er een extra vlieringruimte voor lekker wat extra bergruimte.

Energielabel: Voor Monumenten is er geen wettelijke verplichting tot het hebben van een energielabel voor de verhuur of verkoop van een gebouw.

Het betreft hier een mooi en uniek object wat aan alle verwachting van een dergelijke woning zal voldoen en de luxe en ruimte geeft van een herenhuis. Een mooi object op een mooie locatie.

Wilt u graag een keer binnenkijken maak dan gerust een afspraak voor een bezichtiging met een van onze makelaars.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1556
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1556
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 813

Overige

Perceel oppervlakte 370

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1556
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1556
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 813

Overige

Perceel oppervlakte 370

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek